Joey King:

Forlovet etter bruddet

Deler gladnyheten på sosiale medier.

FORLOVET: Skuespilleren avslører at hun er forlovet. Her avbildet med forloveden Steven Piet. Foto: Skjermdump fra Instagram / joeyking
FORLOVET: Skuespilleren avslører at hun er forlovet. Her avbildet med forloveden Steven Piet. Foto: Skjermdump fra Instagram / joeyking Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Joey King (22) har hatt en imponerende karriere i ung alder. Stjernen er blant annet kjent for sin opptreden i dokudramaet «The Act», og ikke minst Netflix-filmene «The Kissing Booth».

Det er likevel ikke bare karrieren som blomstrer. Nå deler også den suksessfulle skuespilleren at hun snart skal bli smidd i hymens lenker.

Nylig gikk nemlig kjæresten Steven Piet (30) ned på ett kne for å stille 22-åringen det store spørsmålet.

«Heldigste kvinnen som lever»

Bildeserien som er delt på parets Instagram-profiler viser duoen i kjærlig omfavnelse. På et av bildene kan også King stolt vise frem den skinnende stenen på ringfingeren.

Under bildet deler hun en rørende tekst til sin utkårede, der hun blant annet avslører den spesielle datoen for da frieriet fant sted.

«Jeg visste ikke at lykke kunne være så kraftfullt at det tok pusten fra meg, og så overveldende at du ikke kan la være å føle at øynene dine fylles av den ubestridelige gleden. Jeg visste ikke at en persons nærvær og hjerte kunne føles som et ekte hjem», skriver Hollywood-stjernen, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer