Joey King:

Forlovet etter bruddet

Deler gladnyheten på sosiale medier.

FORLOVET: Skuespilleren avslører at hun er forlovet. Her avbildet med forloveden Steven Piet. Foto: Skjermdump fra Instagram / joeyking
FORLOVET: Skuespilleren avslører at hun er forlovet. Her avbildet med forloveden Steven Piet. Foto: Skjermdump fra Instagram / joeyking Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Joey King (22) har hatt en imponerende karriere i ung alder. Stjernen er blant annet kjent for sin opptreden i dokudramaet «The Act», og ikke minst Netflix-filmene «The Kissing Booth».

Det er likevel ikke bare karrieren som blomstrer. Nå deler også den suksessfulle skuespilleren at hun snart skal bli smidd i hymens lenker.

Nylig gikk nemlig kjæresten Steven Piet (30) ned på ett kne for å stille 22-åringen det store spørsmålet.

«Heldigste kvinnen som lever»

Bildeserien som er delt på parets Instagram-profiler viser duoen i kjærlig omfavnelse. På et av bildene kan også King stolt vise frem den skinnende stenen på ringfingeren.

Under bildet deler hun en rørende tekst til sin utkårede, der hun blant annet avslører den spesielle datoen for da frieriet fant sted.

«Jeg visste ikke at lykke kunne være så kraftfullt at det tok pusten fra meg, og så overveldende at du ikke kan la være å føle at øynene dine fylles av den ubestridelige gleden. Jeg visste ikke at en persons nærvær og hjerte kunne føles som et ekte hjem», skriver Hollywood-stjernen, og fortsetter:

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

«Jeg visste ikke at kjærlighet kunne være så utvilsomt vakkert. Jeg visste det ikke før deg. Datoen var 2/2/22 da du ba meg om å gifte meg med deg og gjorde meg til den heldigste kvinnen. Jeg elsker deg mer enn en Instagram-tekst noen gang kan rettferdiggjøre. Å henge med deg for alltid høres ut som en ekte drøm, så la oss gjøre det».

King skal ha begynt å date den 30 år gamle produsenten i september 2019, etter at de møttes under innspillingen av «The Act».

Piet på sin side kunne også dele noen kjærlige ord til sin forlovede.

«Været var ikke perfekt. Kaldt. Vind. Perfekt uperfekt til å spørre min bestevenn om å være sammen for resten av livet», skriver blant annet 30-åringen under bildene av paret.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Brudd

I forkant av forholdet med Piet var King sammen med «Euphoria»-stjernen Jacob Elordi (24). Eksparet tilbrakte mye tid sammen under innspillingen av «The Kissing Booth»-trilogien, der de spilte hverandres store kjærlighet.

Romansen fortsatte imidlertid etter at kameraene var skrudd av, og paret var sammen i ett år før de slo opp i 2018.

King har tidligere uttalt seg om de offentlige bruddet, og håpet om å få en lykkelig slutt.

- Jeg har vært gjennom ting både i offentligheten og privat, og det handler om å finne balanse og det som gjør deg komfortabel. Det kan være brutalt, men en lykkelig slutt kommer til de som er tålmodige, fortalte hun til Entertainment Tonight i 2020.

LES OGSÅ: «Har utrolig lyst til at de skal bli sammen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer