Forlovet denne uken - gift neste måned

Skandaleparet fortsetter å sjokkere.

SEHER.NO: Forlovelsen mellom Kat von D (28) og Jesse James (41) - Sandra Bullocks eksmann, ble offentliggjort denne uken.

Den raske forlovelsen kom som et sjokk for mange, da de to først begynte å date for omtrent fem måneder siden. Og nå beviser tatoveringsskjønnheten og motorsykkelmannen nok en gang som forkjærlighet for hurtighet.

Det ferske paret har nemlig planer om å gifte seg allerede neste måned, melder Radaronline. Ifølge en kilde har de to begynt å planlegge det som skal bli et lite, utradisjonelt bryllup utenfor California.

- Jesse og Kat skjønner ikke hvorfor de skal vente med å utveksle bryllupsløfter. De er vilt forelsket og ønsker å gjøre det offisielt, sier kilden ifølge Radaronline.

For de som er hakket mer kyniske enn det hodestrups forelskede paret, kan det virke pussig at både James og von D er såpass ivrige etter å gifte seg. James har vært gift tre ganger fra før - senest for under ett år siden, mens von D har hatt et «fort og gæli'» ekteskap med tatovør Oliver Peck.

Nå forsøker imidlertid Michelle «Bombshell» McGee, stripperen som James innledet etter forhold til mens han var gift med Bullock, å banke litt fornuft inn i von D.

- Kat, hva i all verden er det du tenker på? Jeg var sammen med James da han var gift... Han er ikke trofast, det finnes ikke en eneste trofast knokkel i kroppen hans, sier hun i et intervju med Radaronline.

James skal ha lagt seg inn for «sex-avrusning» i forbindelse med utroskapsavsløringene, men MacGee har liten tro på at det har hjulpet. Den tatoverte stripperen - lukter man er fobindelse her? - har ikke møtt von D ennå, men i intervjuet tilbød hun seg å arrangere både utdrikningslag og skilsmissefest for det nyforlovede paret...

Jesse James er for øvrig med i programmet Monstergarasjen som sendes på den norske TV-kanelen MAX.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har med kjæresten på MGP-scenen