FORLOVET: Ingar Helge Gimle og Marte Dalseg fotografert under Heddaprisen 2013 på Det Norske Teatret.  Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Ingar Helge Gimle og Marte Dalseg fotografert under Heddaprisen 2013 på Det Norske Teatret. Foto: Stella PicturesVis mer

Forlovet - men vet ikke om han vil gifte seg

- Jeg vet ikke om ekteskapet er noe å hige etter, sier skuespiller Ingar Helge Gimle.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kunne Se og Hør avsløre at den populære skuespilleren Ingar Helge Gimle (56) og kjæresten Marte Dalseg (43) hadde forlovet seg - etter at han ankom Hedda-prisen med ring på fingeren.

- Vi forlovet oss i mai i år. Jeg er jo litt oppi årene, så det (bryllup, journ.anm) haster ikke så veldig. Men vi får se om det kanskje blir tid. Om hun fremdeles vil ha meg da, fortalte han til Se og Hør den gang.

Nå, ett år senere, har bryllup uteblitt, og 56-åringen forteller i et intervju med VG Helg at han er usikker på om han i det hele tatt vil gifte seg igjen:

- Ja og nei. Jeg er veldig ambivalent til det der, og det er kanskje min største svakhet at jeg har så vanskelig for å bestemme meg. Jeg har vært gift én gang før, og ble skilt ganske fort. Så jeg vet ikke om ekteskapet er noe å hige etter, eller kanskje det er det. Jeg er sannelig ikke sikker.

Gimle møtte bakeri-innehaver Marte da han var med i «Skal vi danse» i 2006. Fra ekteskapet med ekskona Siri har han datteren Kaja (22).

LES OGSÅ: Raser etter babyavsløring