Paris Hilton:

Forlovet - for fjerde gang

Hotellarvingen avslører forlovelse med kjæresten Carter Reum.

FORLOVET: Paris Hilton og Carter Reum tar forholdet et steg videre ved å forlove seg. Foto: Splash News / NTB
FORLOVET: Paris Hilton og Carter Reum tar forholdet et steg videre ved å forlove seg. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hotellarving og tv-profil Paris Hilton (40) har forlovet seg med kjæresten Carter Reum (40). Det bekrefter paret selv overfor People.

Frieriet fant sted lørdag 13. februar etter ett år som par. Reum gikk ned på kne med en ring designet av Jean Dousset, oldebarnet til Louis Cartier, mens paret feiret Hiltons bursdag på en privat øy.

Etterpå feiret de forlovelsen med familiemedlemmer, inkludert Hiltons søster, Nicky Hilton og Reums bror, Courtney Reum.

Overlykkelige

Overfor People utdyper paret tankene sine om forlovelsen, og legger ikke skjul på at pandemien fikk dem til å tenke over hva som er viktig.

- Som noen som reiste hele tiden hadde jeg en sjanse til å bli hjemme og tenke over det som er viktig for meg. Forholdet mitt og tiden jeg brukte med Carter var en gave. Jeg er spent på neste kapittel, sier Hilton.

Reum forklarer på sin side at han har fått en unik mulighet til å bli kjent med den ekte Paris Hilton på daglig basis da de har tilbrakt alenetid sammen de siste 15 månedene.

- Jeg kunne ikke vært mer begeistret og heldig over å ha henne som min framtidige kone og partner. Hun skinner med sin godhet, arbeidsmoral, autentisitet og sin stemme for å gjøre verden til et bedre sted. Hun vil gjøre det samme som en framtidig mor og kone, forteller han til kjendisnettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer