Paris Hilton:

Forlovet - for fjerde gang

Hotellarvingen avslører forlovelse med kjæresten Carter Reum.

FORLOVET: Paris Hilton og Carter Reum tar forholdet et steg videre ved å forlove seg. Foto: Splash News / NTB
FORLOVET: Paris Hilton og Carter Reum tar forholdet et steg videre ved å forlove seg. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hotellarving og tv-profil Paris Hilton (40) har forlovet seg med kjæresten Carter Reum (40). Det bekrefter paret selv overfor People.

Frieriet fant sted lørdag 13. februar etter ett år som par. Reum gikk ned på kne med en ring designet av Jean Dousset, oldebarnet til Louis Cartier, mens paret feiret Hiltons bursdag på en privat øy.

Etterpå feiret de forlovelsen med familiemedlemmer, inkludert Hiltons søster, Nicky Hilton og Reums bror, Courtney Reum.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Overlykkelige

Overfor People utdyper paret tankene sine om forlovelsen, og legger ikke skjul på at pandemien fikk dem til å tenke over hva som er viktig.

- Som noen som reiste hele tiden hadde jeg en sjanse til å bli hjemme og tenke over det som er viktig for meg. Forholdet mitt og tiden jeg brukte med Carter var en gave. Jeg er spent på neste kapittel, sier Hilton.

Reum forklarer på sin side at han har fått en unik mulighet til å bli kjent med den ekte Paris Hilton på daglig basis da de har tilbrakt alenetid sammen de siste 15 månedene.

- Jeg kunne ikke vært mer begeistret og heldig over å ha henne som min framtidige kone og partner. Hun skinner med sin godhet, arbeidsmoral, autentisitet og sin stemme for å gjøre verden til et bedre sted. Hun vil gjøre det samme som en framtidig mor og kone, forteller han til kjendisnettstedet.

På Instagram har Hilton delt flere bilder fra frieriet.

«Kjærligheten min og jeg har vært sammen siden vår første date, og på bursdagen min arrangerte han en spesiell tur til et tropisk paradis. Da vi gikk til middag langs stranden, førte Carter oss til en cabana utsmykket med blomster og gikk ned på et kne. Jeg sa ja, ja for alltid. Det er ingen jeg heller vil tilbringe for alltid med», er blant det hun skriver.

Tre tidligere forlovelser

Dette er fjerde gang Paris Hilton forlover seg. Den første forlovelsen hennes var med Jason Shaw (47) i 2002. Året etter brøt de forlovelsen.

Etter å ha datet Backstreet Boys-stjernen Nick Carter (41) begynte Hilton å date Paris Latsis (38). I 2004 offentliggjorde de forholdet, og noen få måneder senere forlovet de seg. I 2005 brøt Hilton imidlertid forlovelsen med Latsis.

- Jeg elsker Paris veldig høyt. Dette var den beste opplevelsen i livet mitt og jeg vil alltid være takknemlig for den, uttalte Latsis til People i etterkant av bruddet.

Den tredje forlovelsen var med Chris Zylka (35) og fant sted i 2018. Også den gang delte Hilton forlovelsesnyheten på Instagram. I november samme år valgte imidlertid paret å gå hver til sitt.

- Det er den beste avgjørelsen jeg har gjort i livet mitt. Jeg er en fantastisk kvinne og jeg fortjener noen som er fantastisk. Det føltes ikke riktig. Jeg har jobbet altfor hardt til å bare vie livet mitt til noen andre. De må være perfekte, uttalte hun i etterkant til Cosmopolitan UK.

Klare for barn

Nå er hun altså igjen forlovet, men med Carter Reum. Ryktene om at de to hadde funnet kjærligheten begynte å florere i fjor.

Noen måneder senere bekreftet Paris Hilton forholdet - ved å dele en videosnutt på Instagram der de klinte til med hverandre.

«Gratulerer med jubileet, min elskede. Å lage minner med deg er det beste jeg vet. Kyssene dine er magiske. Jeg elsker å være din og å vite at du er min», skrev Hilton.

Siden den gang har det gått slag i slag for paret, og nylig avslørte Hilton også at hun og kjæresten er klare for å stifte familie sammen.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

I podkasten «The Trend Reporter with Mara» fortalte Hilton åpenhjertig at hun hadde satt i gang prosessen med prøverørsbehandling. Prøverørsbehandling er en type assistert befruktning der befruktningen skjer utenfor kroppen.

- Vi har valgt prøverørsbehandling så jeg har mulighet til å få tvillinger dersom jeg vil, sa hun i podkasten, gjengitt av People.

40-åringen forklarte at de hadde valgt denne løsningen for å forsikre seg om at de kan få et tvillingpar bestående av en gutt og en jente.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

LES OGSÅ: Saksøker sin egen sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer