Forlover de seg i julen?

Kjærlighetsryktene går på høygir før Hollywood-stjernenes juleferie.

NYFORELSKET: Paris Hilton har allerede introdusert sin ti år yngre modellkjæreste River Viiperi for sine foreldre. Kanskje kunngjør de to også bryllup snart... Foto: Stella Pictures
NYFORELSKET: Paris Hilton har allerede introdusert sin ti år yngre modellkjæreste River Viiperi for sine foreldre. Kanskje kunngjør de to også bryllup snart... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Juleferien er en romantisk høytid, som ofte blir benyttet av kjendisene til å fri til sine kjærester.

I fjor benyttet blant annet Oscar-vinneren Halle Berry, den tidligere «Pacific Blue»-skuespilleren Mario Lopez og soul-legenden Aretha Franklin høytiden til å folove seg.

Nå svirrer derfor spekulasjonene om hvilke Hollywood-par som kan bli de neste til å ta forholdet ett steg videre.

Viste fram kjæresten
Blant de heteste kandidatene er den norskættede milliardærarvingen Paris Hilton, og hennes nye kjæreste, den ti år yngre modellen River Viiperi.


Paris har tidligere sagt at hun ser fram til å slå seg til ro og i desember introduserte hun sin nye kjæreste for sin familie.

Paris har tidligere vært forlovet i 2002 til Jason Shaw og i 2006 til greske Paris Latsis. Kanskje lykkes Paris endelig med å komme til alters etter et frieri denne julen?

Andre par som nevnes i forbindelse med en juleforlovelse er artistene Justin Bieber og Selena Gomez, og Twilight-paret Robert Pattinson og Kristen Stewart.

Felles for begge parene er at de i løpet av 2012 har slått opp, men funnet tilbake til hverandre igjen. Kanskje er nettopp den turbulente tiden nettopp det som får guttene til å legge en forlovelsesring under juletreet...

Se hvilke flere par ryktene svirrer rundt i vår bildespesial nederst i artikkelen!LES OGSÅ: Fra brudd til bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer