Cher:

Forlovelsesrykter med 40 år yngre kjæreste

Diamantringen får fansen til å spekulere.

KJÆRESTER: Cher og Alexander Edwards har vært et par i drøye to måneder. Foto: EVGA, PORJ/Backgrid/NTB
KJÆRESTER: Cher og Alexander Edwards har vært et par i drøye to måneder. Foto: EVGA, PORJ/Backgrid/NTB Vis mer
Publisert

I november begynte det å svirre romanserykter rundt superstjernen Cher (76) og den 40 år yngre musikerkollegaen Alexander «AE» Edwards (36).

Kort tid senere bekreftet Cher forholdet, og siden har hun virket svært forelsket.

Da følgerne til 76-åringen på Twitter spurte henne om hvilke kvaliteter hun beundrer mest ved Edwards, svarte hun:

«Han er snill, smart og hysterisk morsom... Og så kysser vi som tenåringer».

Nå kan det se ut til at det ferske paret allerede er klare for å ta forholdet et steg videre.

«EX ON THE BEACH»: Nå avslører to av deltakerne fra årets sesong har blitt kjærester. Reporter: Celina Morken. Video: Discovery + / Kine Falch. Vis mer

Flere fans lurer nemlig nå på om superstjernen og den 40 år yngre kjæresten er forlovet, etter at Cher la ut et bilde av en glitrende diamantring.

«Det finnes ingen ord», skrev hun til bildet av ringen.

Forlovelsesryktene fikk mer fart på seg da hun på nyttårsaften la ut et bilde av seg og sin utkårede, hvor man tydelig kan se den samme ringen på fingeren hennes.

Det er flere som har kommentert den store aldersforskjellen mellom Cher og Edwards. Dette har artisten slått tilbake mot.

«Kjærlighet kan ikke matte, den ser det. Vi er lykkelige og plager ingen. La meg forklare... Jeg gir faen i hva noen måtte mene», skrev 76-åringen i en tweet som senere har blitt slettet.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Rine Milane Hansen og Christoffer Gustavsson møtte hverandre på «Ex on the beach», nå har relasjonen deres utviklet seg. Reporter: Kine Falch. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Fra 1964 til 1975 var Grammy-vinneren gift med avdøde Sonny Bono som hun har sønnen Chaz (53) med, og fra 1975 til 1979 var hun gift med musikeren Gregg Allman (69) som hun har sønnen Elijah (46) med.

Alexander Edwards, som er rapper, har tidligere vært sammen med Amber Rose (39), bedre kjent som eksen til Kanye West (45). Edwards og Rose har sønnen Slash (3) sammen.

LES OGSÅ: Delte bilder etter skrekkulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer