Paris Hilton og Chris Zylka

Forlovelsesringen til 15 millioner forsvant sporløst

Paris Hilton finkjemmet lokalene etter diamantene.

KRISE: På et utested i Miami klarte Paris Hilton å miste sin gigantiske diamantring. Det førte til en intens leteaksjon. Foto: NTB scanpix
KRISE: På et utested i Miami klarte Paris Hilton å miste sin gigantiske diamantring. Det førte til en intens leteaksjon. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hotellarving Paris Hilton (37) har aldri hatt problemer med økonomien. Hun er kjent for sin ekstravagante livsstil, med ville fester, designervesker og alt annet som hører med. Singellivet har det derimot blitt en slutt på.

Chris Zylka (32) har nemlig kapret hjertet hennes. I januar gikk han ned på kne i Aspen, og hun sa ja - til både ekteskap og den luksuriøse diamantringen til hele 15,5 millioner kroner.

Idyllen var påfallende nær å briste tidligere denne uken, om vi skal tro Page Six. Magasinet skriver at milliardærarvingen klarte å rote bort ringen på et utested i Miami

- Endevendte klubben

Stjernen, som slo gjennom i realityserien «The Simple Life» og på grunn av en hjemmelaget sexvideo, er også kjent for sine mange menn. Hun skal ha datet alt fra Cristiano Ronaldo til Jared Leto. Nå har hun derimot slått seg til ro, og viser det ved å bruke den gigantiske forlovelsesringen hver dag.

Den største diamanten er på hele 20 karat, og bør derfor være vanskelig å miste. Det var likevel nettopp det hun klarte, på et utested i Miami.

LUKSUS: Forlovelsesringen til Paris Hilton er verdt mer en 15 millioner kroner, og den største steinen er på 20 karat. Det ble derfor krisetilstander ute på byen da den i noen minutter forsvant. Foto: NTB scanpix
LUKSUS: Forlovelsesringen til Paris Hilton er verdt mer en 15 millioner kroner, og den største steinen er på 20 karat. Det ble derfor krisetilstander ute på byen da den i noen minutter forsvant. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ringen skal ha forlatt stjernens ringfinger under en heftig danseøkt på klubben, og fløy av sted. Utestedet, som heter RC Cola Plant, er på hele 4600 kvadratmeter og har plass til syv tusen gjester.

- Hun danset med hendene sine i været, og plutselig fløy den gigantiske ringen hennes av. Hun fikk skikkelig panikk, sier et vitne til nettstedet.

#Miami 💚

Et innlegg delt av Paris Hilton (@parishilton)

Etter å ha gjennomsøkt hele VIP-seksjonen på utestedet, virket håpet smalt. Kunne noen ha stukket av med ringen til spinnville 15,5 millioner kroner?

Paris hadde heldigvis lykken på sin side fredag kveld, amerikansk tid. Den gigantiske steinen ble funnet i en isbøtte, like ved der Paris hadde danset seg inn i natten.

- Sikkerhetsvaktene endevendte stedet med lykter, og det var Chris som ledet jakten. Det var hysteriske tilstander da alle lette. Folk krabbet på gulvet, under bord, under andres føtter og under seter, sier vitnet til magasinet.

Paris har selv ikke kommentert hendelsen, men er trolig sjeleglad over å ha fått ringen tilbake på fingeren. DJ-duoen som spilte på utestedet, Above & Beyond, sendte en hilsen til stjernen etter hendelsen.

- Hyggelig å møte deg, og vi er glade for at du fant ringen din, sto det i Twitter-meldingen.

Debuterte som Kim

Det er ikke bare kjærlighet Hilton skaper overskrifter for. Hun jobber aktivt som DJ verden over, og dukker tidvis opp på røde løpere. Det var likevel hennes nye modelloppdrag fansen var opptatt av i februar.

I kampanjen til Kanye Wests nye kolleksjon for klesmerket sitt Yeezy, stilte Hilton nemlig opp - utkledd som Kim Kardashian.

Fansen var tydelig imponert over likheten mellom de to tidligere bestevenninnene, noe flere har ytret i kommentarfeltet.

STOR LIKHET: De nye kampanjebildene for Kanye Wests kleskolleksjon forvirrer fansen. Paris Hilton er avbildet til venstre, mens Kim Kardashian er avbildet til høyre. Foto: NTB scanpix / Instagram
STOR LIKHET: De nye kampanjebildene for Kanye Wests kleskolleksjon forvirrer fansen. Paris Hilton er avbildet til venstre, mens Kim Kardashian er avbildet til høyre. Foto: NTB scanpix / Instagram Vis mer

Kim og Paris jobbet tett sammen på midten av 2000-tallet, hvor Kardashian blant annet bisto med styling av den verdenskjente arvingen.

Kim Kardashian var fremdeles relativt ukjent for folk flest da Hilton ble verdenskjent for sin hjemmelagde sexfilm i 2003.

Paris var på den tiden fast inventar på kjendisfester verden rundt, og Kim hang som regel diltende etter som hennes bestevenninne og personlige stylist.

Årene gikk og Kims stjernestatus skjøt i været da hennes hjemmelagde sexfilm «Kim Kardashian superstar» ble sluppet på nettet i 2007. Forholdet til de tidligere bestevenninnene ble anstrengt, og Paris slaktet Kim i et radiointervju.

- Rumpa hennes ser ut som cottage cheese stappet inn i en søppelsekk, sa hun i 2008.

I 2014, seks år etter krangelen, ble de gamle venninnene gjenforent på den spanske øya Ibiza, og det var tydelig å se at skjønnhetene hadde skværet opp.

Like etter skrøt den norskættede hotellarvingen av Kim i et intervju med Heat Magazine.

STOLT OG NORSK: «Paradise Hotel» i 2013 fikk besøk avhotellarving Paris Hilton. Hun har aner fra Kløfta, og sier hun føler seg norsk. Video: Jan Thomas Holmlund Vis mer Vis mer

- Vi hadde det så mye gøy! Hun var alltid flink til å hjelpe meg med å sjekke opp menn og var også en god venninne å være rundt. Hun er vakker, sa hun, ifølge nettsiden Contactmusic.

Kim Kardashian har de siste årene blitt en av verdens best berømte kvinner etter braksuksessen med realityserien «Keeping up with the Kardashians».

- Jeg er glad på hennes vegne. Vi har så mange gode minner og jeg er stolt av den kvinnen hun er blitt. Mange hevder at jeg har hjulpet henne å komme dit hun er, men det har jeg aldri sagt. Kim gjør det kjempebra på egen hånd, og hun virker lykkelig, meddelte Paris Hilton til bladet i 2015.

LES OGSÅ: Søstrenes nakenbilde skaper storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer