<strong>I LYKKERUS:</strong> Jason Trawick er i lykkerus etter at han fikk ja fra Britney Spears. Foto: All Over Press
I LYKKERUS: Jason Trawick er i lykkerus etter at han fikk ja fra Britney Spears. Foto: All Over Press Vis mer

Forlovelsesringen kostet 550.000 kroner

Britney Spears' kjæreste sparte ikke på pengene da han fridde.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Like før jul kom nyheten om at Britney Spears (30) hadde forlovet seg med kjæresten, Jason Trawick (40). Han fridde nemlig til superstjernen på sin egen bursdag.

Spears ble overveldet av frieriet, og strålte etter at hun mottok ringen, som var spesialdesignet av juveleren Neil Lane.

Nå skriver nettstedet ShowbizSpy.com at ringen kostet hele 550.000 kroner.

- Han så seg om en stund for å finne den perfekte ringen, og valgte den ut på egenhånd. Han vet hva Britney liker. Jason har aldri vært gift før, så han gleder seg veldig mye. Han er overlykkelig over at Britney vil bli hans kone, og de er begge i ekstase. De har kommet veldig langt, sier en kilde til nettstedet.

Lane designet ringen fra bunnen av, med prinsesse-temaet i tankene. Ringen består av en rund, perfekt diamant omringet av en platinasetting for at den skal se ut som en mini-krone. I tillegg har han lagt til 90 små diamanter på ringen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her kysser de etter forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer