Forlovelsesboom i True Blood

Nok en True Blood-skuespiller skal smis i Hymens lenker, men kjæresten blir hun aldri avbildet sammen med.

BRYLLUPSFEBER: Siden sommeren har Mariana Klaveno forlovet seg og Stephen Moyer giftet seg av True Blood-skuespillerne.
BRYLLUPSFEBER: Siden sommeren har Mariana Klaveno forlovet seg og Stephen Moyer giftet seg av True Blood-skuespillerne. Vis mer
SEHER.NO: - Sorry at jeg ikke har sagt noe på noen dager, jeg har vært opptatt med å forlove meg!!, skrev skuespillerinnen Mariana Klaveno på sin Twitter-side på onsdag.

Dermed går det mot bryllup for Klaveno og kjæresten Luis Patino, som er assisterende produsent i «True Blood». Paret har knapt latt seg avbilde sammen, og stort sett kommer Klaveno alene på premierer.

Klaveno spiller Bill Comptons «skaper» Lorena i HBO-suksessen True Blood. Hun er den andre skuespilleren som har forlovet seg på kort tid i serien.

For litt siden ble det kjent at Joe Manganiello, som spiller varulv i serien, hadde fridd til kjæresten Audra Marie og det er heller ikke lenge siden to av skuespillerne fra serien Anna Paquin og Stephen Moyer, som spiller Bill Compton, giftet seg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Den styggeste personen på planeten?