Selena Gomez, Hailey Baldwin og Justin Bieber:

- Forlovelsen kom som et sjokk

Dette skal Selena Gomez mene om Justins Biebers plutselige gifteplaner.

LANGVARIG ROMANSE: Selv om popstjernene Selena Gomez (25) og Justin Bieber (24) har gjort det slutt flere ganger siden de først ble kjærester i 2011, kunne det virke som om paret aldri ble helt ferdig med hverandre. Biebers nylige forlovelse med modell Hailey Baldwin (t.h.) markerer trolig enden på sagaen. Foto: NTB Scanpix
LANGVARIG ROMANSE: Selv om popstjernene Selena Gomez (25) og Justin Bieber (24) har gjort det slutt flere ganger siden de først ble kjærester i 2011, kunne det virke som om paret aldri ble helt ferdig med hverandre. Biebers nylige forlovelse med modell Hailey Baldwin (t.h.) markerer trolig enden på sagaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Internett har stått på hodet etter nyheten kom om at ungpikeidolet Justin Bieber (24) og modellen Hailey Baldwin (21) planlegger å gifte seg.

Den svært omtalte forlovelsen, som ble kjent i helgen, har også plassert en viss tredjeperson, trolig noe ufrivillig, i medienes søkelys.

Popstjernen Selena Gomez (25) har som kjent en lang historie med den vordende brudgommen, og ble senest avbildet sammen med «Sorry»-sangeren i februar.

HVA SKJEDDE? Selena Gomez og Justin Bieber avbildet sammen på Jamaica, i anledning Biebers fars bryllup, i februar. Fem måneder senere er Bieber allerede forlovet med en annen kvinne. Foto: NTB Scanpix
HVA SKJEDDE? Selena Gomez og Justin Bieber avbildet sammen på Jamaica, i anledning Biebers fars bryllup, i februar. Fem måneder senere er Bieber allerede forlovet med en annen kvinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selena sjokkert

Gomez og Bieber har hatt et av-og-på forhold helt siden 2011. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013, før de igjen fant tonen i fjor høst.

Til tross for at ryktebørsen allerede i desember registrerte at Hailey Baldwin var inne i bildet, ble forholdet mellom Gomez og Bieber omtalt så sent som i mars.

Nøyaktig hva som har skjedd i mellomtiden, og hvorvidt et trekantdrama har utspilt seg, er det få som vet.

At Bieber nå har forlovet seg med Baldwin, etter å ha funnet tilbake til modellspiren etter en romanse i 2016, kommer uansett brått på mange.

Ikke minst Gomez selv, skal vi tro den amerikanske kjendiskanalen E!

DEN GANG DA: Selena Gomez og Justin Bieber klarte ikke holde fingrene fra hverandre under en basketballkamp i 2012. Mye har forandret seg siden den gang. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Selena Gomez og Justin Bieber klarte ikke holde fingrene fra hverandre under en basketballkamp i 2012. Mye har forandret seg siden den gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Forlovelsen kom som et sjokk for Selena, forteller en kilde til kanalens nettsted, som videre understreker at Gomez riktignok ikke lenger er følelsesmessig tilknyttet ekskjæresten.

- Forholdet tilhører fortiden, og egentlig bryr hun seg ikke. Hun vet at Justin handler på impuls, og ønsker dem begge det beste. Selv er hun glad for at Bieber ikke lenger er et samtaleemne, slik at hun kan fokusere på seg selv, sier kilden.

Bieber er det siste hun tenker på akkurat nå En kilde nær Selena Gomez

- På et bedre sted

En annen kilde forteller til kjendiskanalen at Gomez var klar over at det begynte å bli seriøst mellom Bieber og Baldwin - men at hun ikke så en forlovelse komme allerede nå. Samtidig er ikke 25-åringen overrasket.

- Hun kjenner ham som en drømmende og bløthjertet fyr. Selv er Selena ferdig med ham, etter å ha forsøkt å få forholdet til å funke en siste gang. Hun er på et mye bedre sted nå, og prioriterer venninner og kirkebesøk framfor gutter. Bieber er det siste hun tenker på.

Gomez har sittet stille i båten, i dobbel forstand, etter at nyheten om Biebers forlovelse ble kjent.

De siste dagene har 25-åringen blitt observert i hyggelig venninnelag om bord på en yatch utenfor New York, tilsynelatende ubrydd av de siste dagers overskrifter.

NYTER STILLHETEN: Selena Gomez' venninne Theresa Mingus delte dette bildet på sin Instagram-historie samtidig som nyheten om Justin Biebers forlovelse ble kjent. Foto. Instagram
NYTER STILLHETEN: Selena Gomez' venninne Theresa Mingus delte dette bildet på sin Instagram-historie samtidig som nyheten om Justin Biebers forlovelse ble kjent. Foto. Instagram Vis mer

Pipa hadde angivelig en annen lyd i desember, da Gomez skal ha vært rasende på Biebers hemmelige Baldwin-møter.

Kranglet om Baldwin

Det var en kilde nær eksparet som fortalte til kjendisnettstedet TMZ at Bieber skal ha oppsøkt Baldwin i et forsøk på å be om unnskyldning for det forrige, brå bruddet. Møtet skal ha resultert i en krangel mellom Bieber og Gomez, som deretter oppsøkte parterapi i regi av sin lokale menighet Hillsong Church.

Terapien bar altså ingen frukter, og i midten av mars ble det kjent at paret hadde tatt en pause.

En kilde fortalte den gang til Entertainment Tonight at Selena, som har slitt med angst og depresjon de siste årene - i tillegg til den kroniske sykdommen lupus, følte seg overveldet av all oppmerksomhet hun og Justin hadde fått den siste tiden.

- Selena er veldig sårbar, «comebacket» hennes i rampelyset har vært tøft, særlig med all interessen for privatlivet hennes. Hun trenger tid for seg selv, fortalte kilden.

Saken fortsetter under.

TALE: Selena Gomez fikk applaus for sin rørende tale under American music awards. Video: CNN Vis mer

Mange mener nå at Biebers forlovelse setter et endelig punktum for kjærlighetssagaen mellom ham og Gomez, som altså strekker seg helt tilbake til begynnelsen av Biebers karriere.

Forelsket

Den verdensberømte artisten bekreftet gifteplanene med Baldwin tirsdag. I et langt innlegg på Instagram skrøt han hemningsløst av sin kommende kone, og det er ingen tvil om at han er forelsket.

«Du er mitt livs store kjærlighet, Hailey Baldwin, og jeg ønsker ikke å dele livet med noen andre. Du gjør meg så mye bedre. Jeg gleder meg til den beste tiden av livet. Det er morsomt, fordi jeg føler at alt har falt på plass nå», skriver Bieber blant annet.

Ifølge TMZ og CNN gikk Bieber ned på kne på en restaurant i Bahamas søndag. To kvinner hevdet overfor TMZ at de var vitner til frieriet.

Saken fortsetter under.

Også Baldwin har bekreftet at gifteplanene er korrekte. Like etter at paret gikk fra hverandre i 2016, uttalte 21-åringen for øvrig at hun syntes det var vanskelig å være sammen med en verdensberømt stjerne.

- Jeg ønsker ikke å få masse oppmerksomhet rundt å date noen. Tekstmeldinger tikket inn, flere gale personer ringte... Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa modellen til Marie Claire.

La oss håpe det går bedre denne gangen.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

LES OGSÅ: Slipper unna penisvold-anklage

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer