BRUDD: Forlovelsen er brutt mellom Charlotte Riley og Tom Hardy. Foto: All Over Press
BRUDD: Forlovelsen er brutt mellom Charlotte Riley og Tom Hardy. Foto: All Over Press Vis mer

Forlovelsen brutt for «Inception»-stjernen

- Han er desperat etter å få henne tilbake.

Publisert
SEHER.NO: Forlovelsen mellom «Inception»-stjernen Tom Hardy (33) og skuespillerkjæresten Charlotte Riley (28) er brutt. Det skriver Female First.

Paret forlovet seg i juli 2010 etter å ha datet i et år. Bladet skriver at Hardy skal være desperat etter å vinne tilbake eksen.

- Tom og Charlotte gjorde det slutt forrige måned. Han har ringt henne for å få henne tilbake, sier en kilde til bladet.

Det tidligere paret møttes for første gang på settet til TV-versjoenn av «Wuthering Heights», og jobbet også sammen i TV-serien «The Take».

Spekulasjonene raste etter at Tom ikke møtte opp for å ta imot en pris under BAFTA-utdelingen. Det ble hevdet at han beklaget at han ikke kunne komme, og skyldte på personlige forpliktelser.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er forelsket i en jente i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer