Forlovelsen brutt etter to måneder

- Jeg tror det hadde blitt fiasko hvis det hadde blitt bryllup, sier Paradise-Kristian René.

<strong>BRUDD:</strong> Paradise-paret Kristian René Johansen og Tina Skovdal har brutt forlovelsen. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør
BRUDD: Paradise-paret Kristian René Johansen og Tina Skovdal har brutt forlovelsen. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden kunne Seoghør.no avsløre at Norges første Paradise Hotel-bryllup snart kunne bli en realitet, etter at Kristian René Johansen (22) og Tina Skovdal (22) fra årets sesong hadde forlovet seg.

- Ja, vi er forlovet! Det er fantastisk endelig å kunne si det høyt, jublet de to, til Seoghør.no i forrige uke.

Men nå kan vi avsløre at forlovelsen allerede er brutt!

- Det ble slutt fordi følelsene ikke var der lenger. Det er selvfølgelig trist, men vi skal fremdeles være venner, sier Tina til Seoghør.no.

Etter oppholdet på hotellet i Mexico har Tina bodd hjemme i Oslo, mens Kristian René har vært i Tromsø. Tina tror avstanden mellom de to kan ha vært noe av grunnen til bruddet.

- Jeg tror avstanden mellom oss var det som ødela. Vi fikk ikke så mye tid sammen og da blir det vanskelig. Vi var vant til å være sammen 24/7 inne på hotellet.

De to hadde egentlig planer om å flytte sammen, noe de også uttalte til Se og Hør forrige uke. Flytteplanene ble derimot lagt på is.

- Det ble ikke noe av flyttingen da vi begge har hatt vanskeligheter med å få oss jobb etter Paradise. Det hele ble for vanskelig å få til, sier Tina til Seoghør.no.

Paret hadde store planer for hvordan fremtiden skulle bli seende ut. De var også åpne for å gifte seg inne på Paradise Hotel. Nå i etterkant kan det være lett å være etterpåklok, men Skovdal er glad for alt hun har fått oppleve.

- Jeg angrer ikke på noe, sier hun.

Skovdal forteller at familie og venner allerede vet om bruddet, og at det ikke kom som noe sjokk. Paradise-deltageren forteller også at hun ser på bruddet så kort tid etter forlovelsen som fiasko.

- Ja, det syns jeg. Det er absolutt ikke noe kult.

Kristian René bekrefter også bruddet ovenfor Seoghør.no. Han forklarer at ting forandret seg kjapt etter at de kom hjem til Norge. 

- Det var vel egentlig ingen av oss som gjorde det slutt. Det sa bare pang og så var det ferdig, sier Kristian René, som sier de gled fra hverandre.

- Jeg føler det ikke som en fiasko. Tror det hadde blitt en fiasko om det hadde blitt bryllup med tanke på hvordan jeg føler stemningen har vært, sier han.

LES OGSÅ:  - Ja, vi er forlovet! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer