IKKE LENGER FORLOVET: Artist Jason Mraz fridde til kjæresten Tristan Prettyman på en strand den 24. desember i fjor. Nå er forlovelsen brutt - knappe seks mpneder senere.  Foto: Stella  Pictures
IKKE LENGER FORLOVET: Artist Jason Mraz fridde til kjæresten Tristan Prettyman på en strand den 24. desember i fjor. Nå er forlovelsen brutt - knappe seks mpneder senere. Foto: Stella Pictures Vis mer

Forlovelsen brutt etter seks måneder

- Kunsten gikk på bekostning av kjærligheten, sier Jason Mraz.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske artisten og låtskriveren Jason Mraz (33) forlovet seg julaften med kjæresten Tristan Prettyman (29).

Men nå, under seks måneder senere, er forlovelsen brutt. Det bekrefter artisten overfor The Daily Beast. Artistparet har hatt et «på-og-av»-forhold i flere år, og slo opp for en periode i 2006. Nå ser det imidler tid ut til at bruddet er for godt.

- Nå er ikke min vakre forlovede lenger min vakre forlovede, sier Mraz til The Daily Beast.

«I'm Yours»-sangeren forklarer bruddet med at hans kjærlighet til kunsten gikk for mye på bekostning av hans kjærlighet til vakre Prettyman.

- Min største feil for øyeblikket er at jeg har klamret meg for mye til kunsten min. Dermed har jeg triumfert i kunsten, mens hjertet mitt har lidd et stort tap, forklarer han.

Selv om Mraz sørger over å ha mistet sin forlovede, er han glad over at paret fortsatt er gode venner etter bruddet. Han understreker at de to anerkjenner at de nok befinner seg på ulike steder for øyeblikket, men at de fremdeles er mye sammen.

- Vi går på yoga sammen, og vi surfer sammen, påpeker han i intervjuet.

Kanskje den brutte forlovelsen kan inspirere ham til å skrive flere, dype låter?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er hun blitt mamma igjen - i et basseng  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer