Lindsey Vonn og P.K. Subban:

Forlovelsen brutt etter ett år

Stjerneparet går hver til sitt.

SUPERPAR: P.K. Subban og Lindsey Vonn avbildet i Los Angeles i 2019. Foto: NTB
SUPERPAR: P.K. Subban og Lindsey Vonn avbildet i Los Angeles i 2019. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I august 2019 forlovet idrettsparet Lindsey Vonn (36) og P.K. Subban (31) seg - etter å ha vært kjærester i om lag halvannet år.

Subban, som er en profesjonell ishockeyspiller, gikk ned på kne og fridde til alpinstjernen med en grønn emerald-ring - til Vonns store overraskelse. Hun hadde nemlig ikke trodd at et frieri var på trappene.

- Vi har aldri snakket om det eller sett på ringer, avslørte 36-åringen overfor Vogue den gang.

Nå har imidlertid paret brutt forlovelsen - etter nesten halvannet år. Det røper dem begge på Instagram.

«Vi har hatt det fantastisk sammen de siste tre årene. Han er en god mann, og en som jeg respekterer høyt. Likevel har vi bestemt oss for å gå i hver vår retning. Vi vil alltid forbli venner, og elsker hverandre umåtelig. Vi ber om at dere nå respekterer privatlivet vårt i denne tiden», heter det i innlegget.

FORLOVET: Demi Lovato avslører forlovelse på Instagram. Vis mer

Ekteskap nummer to

Duoen møttes for første gang for tre år siden på et Nickelodeon sport-show, men på dette tidspunktet var Vonn i et annet forhold. Så fort hun ble singel igjen, tok NLF-proffen kontakt med henne, og i fire måneder hadde de kun telefonkontakt mens hun sto på ski i Europa.

Da de møttes igjen var det full klaff - og våren 2018 ble de kjærester.

Fra 2007 til 2013 var Vonn gift med den tidligere alpinisten Thomas Vonn, og fra 2013 til 2015 var hun i et høyprofilert forhold med golfstjernen Tiger Woods (45).

Da det ble slutt med Woods, avslørte Vonn selv bruddet i en Facebook-melding:

«Etter nesten tre år sammen, har Tiger og jeg bestemt oss for å avslutte forholdet. Jeg kommer alltid til å verdsette minnene vi skapte sammen. Dessverre lever vi svært hektiske liv, som har tvunget oss til å tilbringe store deler av tiden borte fra hverandre», skrev hun den gang.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Lindsey Vonn er kjent som alpinist. Hun har vunnet verdenscupen sammenlagt fire ganger, har to gullmedaljer fra VM og tre OL-gull. Hun la opp som idrettsutøver i 2019.

P.K. Subban har de siste årene vært en av de beste backene i NHL. Han har siden 2019 spilt for New Jersey Devils, og spiller også på det kanadiske landslaget.

LES OGSÅ: - Feiret jul sammen med sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer