Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Forlovelse kan være rett rundt hjørnet

Stjerneparet virker å være svært forelsket.

NYTT STEG?: En kilde hevder at Kourtney Kardashian og Travis Barker er klare for et nytt steg i forholdet. Foto: Backgrid / NTB
NYTT STEG?: En kilde hevder at Kourtney Kardashian og Travis Barker er klare for et nytt steg i forholdet. Foto: Backgrid / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som de fleste Kardashians-fans trolig har fått med seg er den eldste søsteren i flokken, Kourtney Kardashian (42), i et forhold med trommeslageren Travis Barker (45).

De to turtelduene bekreftet forholdet i februar etter at romanseryktene hadde florert rundt dem i flere måneder.

Siden den gang har Kardashian og Barker ikke lagt skjul på sin kjærlighet for hverandre i sosiale medier og de deler titt og ofte kjærlige bilder.

- Elsker å imponere Kourtney

Nå kan det imidlertid se ut til at paret er klare for å ta forholdet et stort steg videre i nærmeste fremtid. En kilde røper nemlig overfor US Weekly at en forlovelse ligger i kortene for stjerneparet.

- En forlovelse kan være rett rundt hjørnet for Kourtney og Travis. Frieriet kommer til å være veldig ekstravagant ettersom Travis elsker å imponere Kourtney, forteller kilden.

- Jeg hadde ikke blitt overrasket om frieriet finner sted på favorittstedet deres - Disneyland - foran barna og familien, legger kilden til.

Paret, som startet å date i fjor, tok faktisk nylig en tur til Disneyland i California sammen med alle barna.

Travis tok med seg sønnen Landon (17) og datteren Alabama (15), som han har med ekskona Shanna Moakler (46). Sistnevntes datter Atiana De La Hoya (22) var også med.

Kourtney på sin side tok med seg de tre barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6), som hun har med eksen Scott Disick (38).

Trommeslageren delte flere glimt fra turen på Instagram, blant annet et bilde av han og Kourtney som holder hender mens de kjørte en karusell sammen.

«Det lykkeligste stedet på jorden», skrev han til innlegget.

Kourtney har også delt et innlegg fra Disneyland-turen:

- Veldig søtt

Det ser ut til at paret storkoser seg i hverandres selskap. Tidligere denne uken ble de også observert på en romantisk date sammen, ifølge E! News.

Et øyevitne fortalte til kjendisnettstedet at «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen og kjæresten nøt litt shopping i Malibu.

- De besøkte et par butikker og kjøpte økologisk godteri. Hun smilte hele tiden. De virker så komfortable med hverandre. De var alltid sammen og holdt hender. Det var veldig søtt, forklarte øyevitnet.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

For kort tid siden røpet en kilde ytterligere detaljer om forholdet, og la ikke skjul på at Kourtney og Travis ser for seg en fremtid med hverandre.

- Kourtney og Travis kjenner mer enn noensinne på hvor spesielt forholdet deres er, og hvor heldige de er som får tilbringe tid sammen - alene eller med venner og familie, fortalte kilden til Entertainment Tonight.

Kilden påpekte videre at paret skal ha kommet svært nærme hverandre.

- De føler at deres største prestasjon hittil er hvor sømløst de har klart å integrere familiene sine. Det har alltid vært et stort fokus for dem begge, og de føler seg stolte over at alle er så støttende, la kilden til.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

- Instagram, ikke Pornhub

Som tidligere nevnt har Kourtney og Travis hyppig eksponert kjærlighet for hverandre via sosiale medier.

I begynnelsen ble kjærlighetsinnleggene nærmest hyllet, men for kort tid siden var det andre toner å høre fra fansen. Spesielt Travis' gratulasjonsinnlegg på Instagram i anledning Kourtneys 42-årsdag, fikk fansen til å reagere.

«Jeg f****** elsker deg. Du er en velsignelse til denne verden. Gratulerer med dagen Kourtney Kardashian», skrev han til en rekke bilder og en video av Kourtney.

Det var imidlertid videoen som fikk størst oppmerksomhet i kommentarfeltet. Der kunne man nemlig se Kourtney sutte på tommelen hans, noe som ble i overkant mye for enkelte.

«Dette er Instagram, ikke Pornhub», skrev en av følgerne.

LES OGSÅ: Ekskona forklarer Kourtney-stikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer