Erik og Maria i «Jakten på kjærligheten» 2017:

Forlovelse for «Jakten»-paret: - Vi er superglade

Kjærligheten smiler for paret som fant kjærligheten på TV.

FORLOVET: Maria Bjørndal og Erik Grytnes fant kjærligheten i TV 2- programmet «Jakten på Kærligheten». Nå er paret forlovet. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet
FORLOVET: Maria Bjørndal og Erik Grytnes fant kjærligheten i TV 2- programmet «Jakten på Kærligheten». Nå er paret forlovet. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I desember ble fjorårets siste episode av «Jakten på kjærligheten» sendt på TV 2.

FORELSKET: Paret avslørte i desember at de forsatt var stormende forelsket, og nå har paret forlovet seg. Foto: Privat.
FORELSKET: Paret avslørte i desember at de forsatt var stormende forelsket, og nå har paret forlovet seg. Foto: Privat. Vis mer

Den gang var det liten tvil om at kjærligheten blomstret mellom Vestfold-bonden Erik Grytnes (38) og frieren Maria Bjørndal (35).

Nå har paret tatt steget videre og forlovet seg.

- Vi er superglade, men vil gjerne beholde detaljene litt for oss selv, skriver Erik i en sms til Se og Hør tirsdag kveld.

Det er VG som først omtaler saken.

Til avisa har de også avslørt at de har vært forlovet en måneds tid, men at det enda ikke har vært offentliggjort på sosiale medier, med det formål om å holde begivenheten noe mer privat.

Stormende forelsket

Da Se og Hør snakket med paret i desember, kunne paret bekrefte at kjærligheten blomstret mellom de to.

- Det går veldig bra med oss! Vi er like forelska, egentlig, og koser oss veldig. Det er kjempedeilig, og mer enn jeg hadde drømt om. Jeg er veldig heldig. Det er et veldig gjensidig og naturlig forhold, sa Grytnes, noe kjæresten bekreftet:

- Vi er fortsatt litt «fjortisforelska» og lever på en sky, og har det veldig bra sammen!

Bjørndal avslørte også til Se og Hør at hun skulle feire jul med kjæresten, noe hun gledet seg til:

- Det blir kjempekoselig, det gleder vi oss veldig til! Da blir det Erik og min familie. Dette var jo ikke en sommerflørt. Erik er jo en mann jeg kan se en framtid sammen med, sa Maria Bjørndal til Se og Hør.

Avslørte tjuvstart

I årets siste episode avslørte paret at romantikken mellom paret hadde startet tidligere enn TV-seerne fikk inntrykk av.

Både meddeltakerne og «Jakten på kjærligheten»-programlederen ble paffe av duoens innrømmelse, og overfor Se og Hør utdypet Flatland hva hun tenkte da Grytnes og Bjørndal røpet det hemmelige kysset.

ROMANTIKK: Det første kysset i 2017-sesongen av «Jakten på kjærligheten» kan bonde Erik Grytnes skryte på seg. Etter noen sekunder med stillhet, ble det hett mellom han og frier Maria. Video: TV 2

- Det ante meg at de raskt hadde vært fysiske med hverandre, men jeg visste ikke at de hadde «tjuvstarta» uten oss, sa hun lattermildt, og la til:

- Vi vil jo helst være med hele veien, men jeg føler ikke at verken jeg eller seerne er blitt snytt for noe. For de har vært så åpne og delt så mye i etterkant at det får være greit. Det hadde vært mye verre om et av parene overrasket alle med å si at de var kjærester i siste episode, fordi alt mellom dem hadde skjedd utenfor kameraenes rekkevidde!

Les også: - Angelina ønsker å jobbe med Jennifers eksmann

OVERRASKET: Beatrice Fjell overrasker når hun velger å sende hjem frier Marius Duestøl tidligere enn planlagt. Video: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer