Joe Jonas og Sophie Turner:

Forlovedens «Game of Thrones»- spøk får nettet til å koke

Kom med «Game of Thrones»-stikk til kjæresten.

SPØK: «Jonas Brothers»-stjernen Joe Jonas (29) og forloveden Sophie Turner (23), kjent fra serien «Game of Thrones», har vært et par siden 2017. I forbindelse med dagens premiere på den siste sesongen av storserien, kommer Turners kjæreste med en artig video i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
SPØK: «Jonas Brothers»-stjernen Joe Jonas (29) og forloveden Sophie Turner (23), kjent fra serien «Game of Thrones», har vært et par siden 2017. I forbindelse med dagens premiere på den siste sesongen av storserien, kommer Turners kjæreste med en artig video i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I natt hadde den åttende og siste sesongen av fantasyserien «Game of Thrones» premiere i Norge, noe svært mange har ventet lenge på.

Mange har varmet opp til den mye omtalte premieren i sosiale medier de siste dagene - og kjendisene er intet unntak.

Kjæresten til en av seriens sentrale rolleinnehavere, Sophie Turner (23) - den kjente musikeren Joe Jonas (29) fra ungdomsbandet «Jonas Brothers», har nemlig tatt til sosiale medier med et artig stikk til «Game of Thrones»-forloveden i forbindelse med premieren på den populære serien.

View this post on Instagram

MOOD

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Han har nemlig delt en video på Instagram hvor han har kledd seg ut som forlovedens karakter i serien, den vakre og unge Sansa Stark.

Videoen er filmet på en Halloween-fest i fjor, hvor Jonas tok det noe uvanlige valget å kle seg ut i klærne til kjærestens karakter i TV-serien. I filmsnutten har 29-åringen på seg en rød parykk og en blå kjole med lange ermer - svært lik den Turners karakter i serien er kjent for.

GAME OF THRONES: I storserien spiller Sophie Turner den unge og rødhårede Sansa Stark. Foto: NTB Scanpix
GAME OF THRONES: I storserien spiller Sophie Turner den unge og rødhårede Sansa Stark. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Over to millioner visninger

I videoklippet kan man se «Jonas Brothers»-sangeren komme ut fra et rom til lyden av kjenningsmelodien til den svært kjente serien, som forloveden har spilt i siden første sesong.

En rekke kjendiser har også kommentert videoen som på kort tid har fått over to millioner visninger.

Blant kjendisene som har kommentert videoen, er den amerikanske sangeren og tidligere «American Idol»-deltakeren Adam Lambert (37).

- Hahahahahahhh, har Lambert kommentert under bildet.

Også den kjente R'n'B-sangeren Ciara Harris (33) har lagt igjen noen ord i kommentarfeltet.

- Jeg dør, skriver hun humoristisk, etterfulgt av en rekke latter-emotikons.

STJERNER: Sophie Turner og Emilia Clarke avbildet på etterfesten til «Game of Thrones»-premieren i 2016. Foto: Michael Buckner/Variety/REX/ NTB scanpix
STJERNER: Sophie Turner og Emilia Clarke avbildet på etterfesten til «Game of Thrones»-premieren i 2016. Foto: Michael Buckner/Variety/REX/ NTB scanpix Vis mer

Musikeren Ryan Tedder (39), frontfiguren i det kjente bandet OneRepublic, har heller ikke klart å ligge unna tastaturet.

- Du er majestetisk, skriver han.

Også den amerikanske skuespilleren og modellen Alan Ritchson (34) har latt seg begeistre av Joe Jonas sin video.

- Det har vært en hard vinter for dronningen vår, skriver han.

- Enkelt å forveksle med «Fiona» fra Shrek, skriver bloggeren Claudia Oshry (24).

Gifter seg til sommeren

Det er ingen tvil om at Jonas og Turner er svært lykkelige sammen. I oktober 2017 kom beskjeden om at de hadde forlovet seg, noe «Game of Thrones»-stjernen kunngjorde på sin egen Instagram-konto.

View this post on Instagram

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

«Jeg sa ja», skrev Sophie til et bilde av parets hender, der hun på ringefingeren har på seg en iøyefallende diamantring.

Til sommeren skal paret gifte seg i Frankrike, og detaljene rundt bryllupet ble nylig avslørt av Sophies livsstils-coach, Mike Bayer.

Nylig delte han nemlig en video av parets bryllupsinvitasjon på Instagram, som forteller både når og hvor bryllupet vil finne sted. Invitasjonen ser ut til å være en boks laget i tre, med påskriften «Sophie og Joe 2019 Frankrike».

GAME OF THRONES: Denne uka var det «Game of Thrones»-tema på «Paradise Hotel». Da deltaker Erik Sæter fikk tittelen som konge av hotellet, ble lederstilen hans fort sammenlignet med en mindre populær karakter i HBO-serien. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine FalchVis mer Vis mer

Innlegget er i senere tid fjernet, men har blitt repostet på en fan-bruker, ifølge US Weekly. En kilde har bekreftet til nettstedet at bryllupet står til sommeren.

Det kan dermed se ut til at Joe og Sophie spiller videre på temaet fra forlovelsesfesten de holdt i november i fjor, der de feiret på det fransk-italienske spisestedet Mamo i New York.

En rekke celebre kjendisnavn står på gjestelista, blant andre Sophies medskuespiller i «Game of Thrones», Maisie Williams (21), som ifølge Harper's Bazaar allerede har blitt spurt om hun vil være brudepike.

Det kunne 21-åringen avsløre under et radiointervju med Radio Times, der hun ble spurt om hun ville være brudepike.

- Det er jeg allerede, svarte hun.

LES OGSÅ: Slik er kronprinsens «ukjente» brud

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer