BLE PAPPA: «Farmen»-deltager Sigurd Berger ble far for første gang i januar i år, og hadde en gravid forlovede mens han var på "Farmen". Foto: TV 2
BLE PAPPA: «Farmen»-deltager Sigurd Berger ble far for første gang i januar i år, og hadde en gravid forlovede mens han var på "Farmen". Foto: TV 2Vis mer

Forloveden var gravid under Farmen

- Jeg savnet henne veldig.

SEHER.NO: 21 år gamle Sigurd Berger fra Rena er en av årets deltagere under den nye sesongen av «Farmen», som hadde premiere på TV 2 mandag denne uken.

Unggutten, som til vanlig jobber som snekker og møbelarbeider, er blant dem som fra starten ansvar for det første ukesoppdraget.

Ifølge 21-åringen var det morsomt å få muligheten til å være med på noe så unikt som «Farmen», likevel innrømmer han at det var tider der han lengtet hjem til sin gravide forlovede Jeanette Alén Korshavn (21), som satt hjemme og ventet.

- Ja, jeg lengtet hjem. Jeg visste jo at kjæresten min satt gravid der hjemme, så jeg savnet henne, sier han til Seher.no.

20. januar ble de to foreldre for første gang til en velskapt liten jentebaby, som har fått navnet Vilde Alèn Berger.

Og unggutten forteller at det å bli far er noe av det største som har hendt ham. 

- Det å bli far er kjempestort, uten tvil. Det er helt fantastisk. Det var selvfølgelig en litt stor overgang, men det er absolutt det største i livet, forteller han.

Etter at «Farmen»-innspillingen var over gikk Berger tilbake til snekkerjobben, og selv om han og kjæresten nå har blitt foreldre, blir det ikke bryllup før til neste år.

- Nei, det blir litt utsatt, kanskje et år. Så det blir en stund til, sier han.

Se "Farmen" på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi sjarmerte hverandre fra første stund