Triana Iglesias:

Forloveden siktet for ruskjøring

Selv tar tv-stjernen avstand fra narkotikabruk.

- TAR AVSTAND: Onsdag kveld ble det kjent at forloveden til Triana Iglesias er siktet for kjøring i påvirket tilstand. Selv tar hun avstand fra bruk av narkotika. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
- TAR AVSTAND: Onsdag kveld ble det kjent at forloveden til Triana Iglesias er siktet for kjøring i påvirket tilstand. Selv tar hun avstand fra bruk av narkotika. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (38) har i flere år vært i et forhold med den finske rapperen Mikael Gabriel (30).

View this post on Instagram

THIS... ❤️ #LoveSpam

A post shared by Triana Iglesias (@trianaiglesias) on

Han er en av Finlands største artister, og paret har de siste årene byttet på å reise frem og tilbake til hverandre. Tidligere i år kunne Iglesias røpe at de ventet sitt første barn sammen.

På samme måte som Iglesias ofte får oppmerksomhet i norske aviser og blader, er Gabriel en yndling i finske medier. De dekker opp- og nedturer for artisten, og denne gangen er det en nyhet av sistnevnte kategori som vekker oppsikt.

PARADISE-SITATER: Triana er programleder for niende gang på Paradise Hotel. Men husker hun hvem som har lever gullsitatene? Reporter: Kine Falch / Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Siktet

Finske MTV skriver onsdag at artisten er siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand og narkotikabruk. Rapperen bekrefter siktelsen selv gjennom sitt management.

Siktelsen kommer som følge av at han tidligere i sommer ble stoppet av politiet.

- Det stemmer at han i juni ble stoppet i noe politiet sa var en rutinekontroll. Han måtte bli med på stasjonen for en blodprøve, men ble ikke arrestert og fikk kjøre hjem fra politistasjonen med en gang. Men i dag fikk han beskjed om at de fant rester av cannabis i blodet hans, sier managementet hans, ifølge norske TV 2 - som var først i Norge til å omtale saken.

Han skulle egentlig ha opptrådt på en konsert for barn onsdag kveld, men dette ble avlyst som følge av siktelsen. Triana Iglesias kommenterer siktelsen kort overfor TV 2.

- Jeg tar personlig avstand fra bruk av narkotika. Utenfor det har jeg ingen kommentar.

I 2018 ble artisten dømt for lignende forhold som han nå er siktet for. Den gang fant tingretten i Helsinki ham skyldig i å ha kjørt i påvirket tilstand og i å ha oppbevart 20 gram cannabis. Han beklaget overfor fansen i et langt innlegg på Facebook.

MODELL: 22 år gamle Amalie Olufsen fra Mo i Rana er første nordmann til å være på forsiden av et internasjonalt Playboy-magasin siden Triana Iglesias gjorde det i 2006. Video: Rød Løper Vis mer

«Nå er det på tide for meg å se meg selv i speilet og ta ansvar for mine handlinger. Unnskyld», skrev han på Facebook, ifølge TV 2.

Venter barn

Rapperen heter egentlig Mikael Kristian Gabriel Sohlman, og har gitt ut flere album. Han er også skuespiller, og har vært dommer i finske «X-Factor»

Iglesias møtte den talentfulle artisten da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i 2015. Rett før 2016 bikket over til 2017 avslørte Iglesias og kjæresten på sosiale medier at de hadde tatt forholdet et steg videre - og forlovet seg.

De har altså vært sammen i omtrent fem år. For 2,5 år siden delte hun en søt hyllest til ham i anledning hans kommende bursdag.

«For 2,5 år siden ble jeg offisielt den irriterende personen på sosiale medier som konstant poster kjærlighets-spam med milliarder av meldinger om at min kjære er den aller beste! Men i morgen har den personen som får hjertet mitt til å banke vilt bursdag», skrev hun på Instagram.

De to legger ofte ut bilder av hverandre på Instagram. Det var også her «Paradise Hotel»-programlederen avslørte at de ventet sitt første barn sammen.

«Så jeg er overbegeistret over å endelig dele enda en velsignelse: Et lite menneske som skal bli med oss på denne reisen vokser», skrev hun i juni.

LES OGSÅ: Triana og kjæresten følger i fotsporene til «Brangelina»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer