Britney Spears og Sam Asghari:

Forloveden med spesiell gave

- Skal beskytte deg.

FORLOVET: Britney Spears og kjæresten gjennom fem år, Sam Asghari, ble nylig forlovet. Foto: Kevin Winter / AFP / NTB
FORLOVET: Britney Spears og kjæresten gjennom fem år, Sam Asghari, ble nylig forlovet. Foto: Kevin Winter / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det har vært mye som har skjedd den siste tiden rundt Britney Spears (39). De siste 13 årene har hun vært underlagt vergemål og dermed vært under streng kontroll av blant annet sin egen far, Jamie Spears (69).

Forrige uke kom likevel nyheten som mange har ventet på. Vergemålet ble nemlig avviklet av en domstol i Los Angeles. Friheten har hun feiret på flere måter, blant annet ved å dele en rekke nakenbilder på Instagram.

En måneds tid tilbake kunne popstjernen dele en gledelig nyhet. Kjæresten Sam Asghari (27), som hun har vært sammen med siden 2016, hadde fridd til henne. Forlovelsen feiret de ved å reise av gårde på en helgetur sammen.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

For beskyttelse

Livet har gått på skinner for Britney den siste tiden, og det ser ikke ut til å stoppe der. Fredag kunne hennes forlovede avsløre på Instagram at han hadde kjøpt en helt spesiell, logrende gave til henne. Det melder E! News.

«Overrasket min forlovede med vårt nyeste familiemedlem», skriver Aghari på bildedelingstjenesten.

27-åringen delte en video av seg selv som holder en valp. I bakgrunnen kan man høre Britney spørre «hvem er familiens nye tilskudd».

- Navnet hennes er Porsha og hun skal elske deg ubetinget, og kommer til å bli trent opp til å beskytte deg mot enhver motherf***** rundt deg med dårlige intensjoner, svarer han og gir valpen, som for øvrig er en Dobermann, et kyss.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

Vil til Oprah

Tidligere i år gjorde prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) et omstridt intervju med talkshow-verten Oprah Winfrey (67).

I slutten av forrige måned kom imidlertid nyheten om at det kan se ut til at det kommer et nytt stjerneintervju fra talkshowdronningen. Britney skal nemlig ha vært i samtaler angående et eget intervju. Det meldte britiske Mirror.

39-åringen skal føle seg klar for å snakke ut om det som har skjedd i livet sitt de siste tretten årene. Og det er nettopp det britiske hertugparets intervju som skal ha vekket interessen hos popstjernen:

- Britney ble rørt da hun hørte om prins Harry og Meghans intervju med Oprah. Hun så noen klipp og elsket hvordan det ble gjort, fortalte en kilde til Mirror.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

- Hun har fått mange intervjuforespørsler, men har bestemt seg for Oprah - og Oprah og teamet hennes er med på å la henne få et intervju, la kilden videre til.

LES OGSÅ: - Føltes som hjertet ble revet ut av brystet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer