Forloveden får dop på resept

Modellen Monica Hansens forlovede, Loren Birdwell skadet seg stygt i en bilulykke. Nå må han røyke marihuana for å dempe smertene.

STØTTER KJÆRESTEN: Monica Hansens forlovede, Loren Birdwell, skadet seg  stygt i en bilulykke. Nå får han marihuana på resept for å dempe smertene. Nå er begge å se i «Ja, vi elsker Hollywood» på TVNorge. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STØTTER KJÆRESTEN: Monica Hansens forlovede, Loren Birdwell, skadet seg stygt i en bilulykke. Nå får han marihuana på resept for å dempe smertene. Nå er begge å se i «Ja, vi elsker Hollywood» på TVNorge. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Den norske modellen Monica Hansen (31) gifter seg til sommeren med modellkjæresten Loren Birdwell (31). Men veien til lykke har ikke vært smertefri. For to år siden ble Loren påkjørt av eks-kjæresten sin. Siden den gang har han hatt så store smerter at han får marihuana på resept for å komme seg gjennom dagen.

- Rett etter ulykken måtte Loren ta en del smertestillende, men fant etter hvert ut at han ville prøve alternativ behandling i form av marihuana, forteller Monica til Se og Hør.

Selv om den norske modellen støtter sin kjære fullt ut merker hun også at det er negative sider knyttet til marihuanabruken.

- Jeg synes det er bra at han har muligheten til å røyke istedenfor å ta masse piller, men jeg merker at han blir litt fjern av og til. Jeg hadde ikke orket det hvis han røykte hele tiden. Men han røyker ikke hver dag, og det er stort sett om kvelden før vi skal legge oss, betror Monica til Se og Hør.
 
Selv har den populære modellen forsøkt både marihuana og kokain, men har funnet ut at alkohol holder lenge for henne.

- Marihuana blir jeg bare sløv av, og det liker jeg ikke. Jeg prøvde kokain en gang da jeg var 25 år gammel. Da jeg var ruset tenkte jeg at dette var toppen. Men dagen derpå hadde jeg det helt forferdelig. Jeg var dårlig og helt utkjørt, og bestemte meg for å aldri gjøre det igjen. Alkoholrusen er nok for meg, avslører den Los Angeles-baserte modellen.

Hennes kjæreste Loren har hatt en turbulent ungdomstid hvor han flørtet med både dop og alkohol. Monica forteller imidlertid at modellkjæresten har fått en betraktelig roligere livssituasjon etter at de to ble et par.

- Da han var i 20-årene festet Loren ganske mye. Og han var nok litt avhengig av alkohol i den perioden. Nå har vi et rolig liv sammen, med lite festing. Så foreldrene hans er glad han har funnet meg, sier flotte Monica.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Til sykehus under TV-innspilling