Tom Mann:

Forloveden døde på bryllupsdagen

«X Factor»-stjernen deler trist beskjed.

KNUST: Tom Mann er i dyp sorg etter kjærestens bortgang. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB
KNUST: Tom Mann er i dyp sorg etter kjærestens bortgang. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere «X Factor»-deltaker Tom Mann (28) åpner seg i sosiale medier om at forloveden gikk bort lørdag - den dagen de egentlig skulle ha giftet seg.

Det er på Instagram Mann deler den triste beskjeden, sammen med et bilde i svart-hvitt av forloveden og deres sønn.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

«Jeg kan ikke tro at jeg skriver disse ordene, men min kjære Dani - min beste venn, mitt alt og mer, mitt livs kjærlighet - gikk bort tidlig lørdag morgen 18. juni», åpner han innlegget med, og fortsetter:

«På det som skulle vært den lykkeligste dagen i livet vårt endte med irreversibel hjertesorg. Jeg føler jeg har grått et hav. Vi kom oss aldri til alteret, fikk aldri sagt løftene våre, eller danset vår første fans. Men jeg vet at du visste at du var min verden og det beste som har skjedd meg, Danielle».

«Fullstendig knust»

28-åringen skriver også at han kommer til å bruke gifteringen.

«Jeg vil gå med denne ringen som jeg alltid skulle ha gått med som et tegn på min ubetingede kjærlighet til deg», skriver han.

Den tidligere «X-factor»-deltakeren legger videre ikke skjul på at han er hjerteknust.

«Jeg er fullstendig knust mens jeg prøver å prosessere dette og jeg vet ærlig talt ikke hvor jeg skal gå herfra, men jeg vet at jeg må bruke enhver styrke jeg kan finne for vår lille gutt».

Han skriver også at han skal gjøre sitt beste for å oppdra sønnen Bowie, slik de alltid har ønsket å oppdra ham.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

«Lover å gjøre deg stolt»

«Jeg lover deg at han vil vite hvor fantastisk hans mamma var. Jeg lover å gjøre deg så stolt», skriver Mann.

Han omtaler også forloveden som den vakreste personen - både på innsiden og utsiden.

«Vi har mistet en så spesiell person og jeg er sikker på at vi er i ferd med å se en strøm av kjærlighet som reflekterer det. Jeg skal prøve å finne fred i deres meldinger og kommentarer, men akkurat nå sørger jeg, og det kommer jeg til å gjøre i lang, lang tid», står det videre i innlegget.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpnet seg om sin kreftsyke søster i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

«Min kjæreste Dani, det sterkeste lyset i ethvert rom, min verden er ingenting annet enn mørke uten deg. Jeg vil savne deg for alltid», skriver han avslutningsvis.

Mann deltok i «X Factor» i 2014. Han meldte seg i utgangspunktet på som soloartist, men endte opp med å bli en del av gruppen «Stereo Kicks». Ett år senere valgte gruppen å gå hver til sitt, ifølge Hello Magazine.

LES OGSÅ: I sorg: - Knuser hjertet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer