Forlot sykehuset med bare ett bein

- Hun har gjort bemerkelsesverdige fremskritt, mener filmlegendens talsmann.

MÅTTE AMPUTERE: Zsa Zsa Gabor ble like over nyttår innlagt på sykehus, etter å ha pådratt seg en alvorlig infeksjon. Skuespillerstjernen måtte amputere det høyre beinet, men har nå forlatt sykehuset. Foto: Stella Pictures
MÅTTE AMPUTERE: Zsa Zsa Gabor ble like over nyttår innlagt på sykehus, etter å ha pådratt seg en alvorlig infeksjon. Skuespillerstjernen måtte amputere det høyre beinet, men har nå forlatt sykehuset. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I midten av januar ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Zsa Zsa Gabor (93) måtte amputere sitt høyre bein. Talsmannen hennes opplyser nå at hun klarer seg «bemerkelsesverdig bra», og at hun er skrevet ut av sykehuset.

Den 93 år gamle Hollywoodlegenden fikk beinet amputert etter en alvorlig infeksjon, som kunne ha kostet henne livet hvis hun ikke hadde blitt operert.

- Gabor ble skrevet ut en uke tidligere enn forventet etter å ha gjort bemerkelsesverdige fremskritt, sier talsmannen hennes John Blanchette til nyhetsbyrået AFP.

Ifølge legene på Ronald Reagan-sykehuset vil den aldrende stjernen være avhengig av en rullestol resten av livet. Aldri vil hun klare å gå igjen.

Zsa Zsa Gabor har vært innlagt siden rett etter nyttår på grunn av infeksjonen. Legene besluttet å aputere en del av beinet hennes da koldbrann truet med å ta livet av henne.

Koldbrann-operasjonen er det siste kapittelet  i en lang rekke problemer som har fulgt i kjølvannet av at hun i sommer falt og brakk hoften. Flere ganger etterpå har hun besøkt sykehuset.

Gabor, som er født i Ungarn, er delvis lammet, etter at hun i 2002 var involvert i en ulykke. I 2005 ble hun rammet av slag.

Zsa Zsa Gabor er mest kjent for sin rolle i «Moulin Rouge».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun vet ikke at hun har mistet beinet