<strong>FORLOT SYKEHUSET:</strong> Venstres partileder har i år vært innlagt to uker på sykehus. I mars måtte hun forlate sykehuset for å stå på talerstolen. Foto: Scanpix
FORLOT SYKEHUSET: Venstres partileder har i år vært innlagt to uker på sykehus. I mars måtte hun forlate sykehuset for å stå på talerstolen. Foto: Scanpix Vis mer

Forlot sykehuset for å stå på talerstolen

Den norske politikeren Trine Skei Grande trosset sykdommen og 40 i feber..

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Venstre-partileder Trine Skei Grande stod på talerstolen under partiets landsstyremøte 3. mars, hadde hun 40 i feber.

Skei Grande hadde vært innlagt en uke på sykehus, etter at hun ble rammet av lungebetennelse og blærekatarr. Bruk av astmamedisin over lang tid hadde også gjort henne immun mot enkelte typer penicillin.

- Jeg har blitt immun mot en del typer penicillin. Derfor må jeg få det intravenøst når jeg får den type infeksjoner, forteller hun til VG.

For partilederen var det viktig å holde talen hun hadde forberedt, og hun fikk tillatelse av legen til å forlate sykehuset. Totalt var hun innlagt i to uker, fordelt på to perioder.

I sykdomsperioden opplevde hun at nestleder Helge Solum Larsen ble voldtektsanmeldt.

- Det er noe av det tøffeste jeg har opplevd, sier Skei Grande til VG.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her skal Kristin sove på turné

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer