Selena Gomez og The Weeknd:

- Forlot stedet hånd i hånd

De talentfulle artistene skal ha funnet tonen privat.

NYTT PAR? Selena Gomez og The Weeknd koste seg på hemmelig date tirsdag. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Selena Gomez og The Weeknd koste seg på hemmelig date tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I november kom nyheten om at stjerneparet Abel Tesfaye (26), bedre kjent som «The Weeknd», og modell Bella Hadid (20) hadde gjort det slutt etter halvannet år som kjærester.

- Timeplanene deres har vært for vanskelige å koordinere og han har fokus på å fullføre og promotere sitt nye album. De er fortsatt glad i hverandre og vil forbli venner, fortalte en kilde til People den gang.

Nå kan det se ut som om «Starboy»-sangeren har klart å rydde plass i kalenderen sin til en annen jente. Nærmere bestemt superstjerna Selena Gomez (24).

Tirsdag ble paret nemlig observert på et stevnemøte på den eksklusive restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica i Los Angeles.

GODE VENNER: I ett og et halvt år var artisten kjæreste med den flotte modellen Bella Hadid, som er lillesøster til supermodellen Gigi Hadid. Foto: Scanpix
GODE VENNER: I ett og et halvt år var artisten kjæreste med den flotte modellen Bella Hadid, som er lillesøster til supermodellen Gigi Hadid. Foto: Scanpix Vis mer

- Det var en romantisk date i regnet. De oppførte seg som et par, bestilte pasta og delte maten. Hun virket veldig oppslukt av ham og smilte mye. De forlot stedet hånd i hånd, forteller et øyenvitne til People.com.

Flere søte bilder har blitt tatt av paret, som tilbrakte over tre timer sammen i et privat bakrom i restauranten, og ingen av dem gjorde noen ting for å skjule sine følelser for forbispaserende.

- De kom ut fra restauranten sammen og så veldig lykkelige ut. De klemte hverandre og kysset. Selena så fantastisk ut, hun virket veldig glad og forelsket, forteller et annet øyenvitne til Us Weekly.

Ifølge nettstedet har paret, som dro hjem sammen til Gomez etter daten, kjent hverandre en liten stund allerede. De har blant annet jobbet med ny musikk sammen.

- Selena liker ham veldig godt, og de holder på å bli bedre kjent nå, sier en kilde til Us Weekly.

For bare en måned siden opptrådte «The Weeknd» side om side med eks-kjæresten Bella da hun gikk modell for det verdenskjente moteshowet til undertøysgiganten Victoria's Secret i Paris.

- Dette er det andre året han opptrer, og jeg tror han kommer til å gjøre det dritbra. Det er ikke kleint mellom oss. Han er min beste venn, og jeg gleder meg til å gå på catwalken under hans opptreden, fortalte Hadid før showet.

Da han stod på Victoria's Secret-scenen året før var det faktisk sammen med sin nye flørt Selena Gomez.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN PÅ SCENEN: Under Victoria's Secret Fashion Show i 2015 opptrådte Selena og The Weeknd sammen. Foto: Scanpix. 
SAMMEN PÅ SCENEN: Under Victoria's Secret Fashion Show i 2015 opptrådte Selena og The Weeknd sammen. Foto: Scanpix.  Vis mer

Den nye romansen kommer nok som et godt avbrekk for Selena Gomez.

I slutten av september valgte nemlig «The Heart Wants What It Wants»-stjernen å sjekke inn på rehab for å få hjelp til å takle psykiske problemer.

Artisten har den kroniske betennelsessykdommen Lupus, og som en følge av dette sliter hun med depresjon, panikkanfall og angst.

Den vakre brunetten skal også ha slitt med å komme over bruddet fra superstjernen Justin Bieber (22) som hun var i et av-og-på forhold med i tre år.

Forholdet mellom Selena og Justin var preget av mye opp-og-nedturer. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013.

Tiden etter har de imidlertid tydelig hatt sterke følelser for hverandre, og de begge har snakket mye om hverandre i intervjuer.

I november 2015 ble de sist avbildet sammen.

EKS-KJÆRESTEN: Selena med Justin Bieber på en basketball-kamp i 2012. Foto: Scanpix
EKS-KJÆRESTEN: Selena med Justin Bieber på en basketball-kamp i 2012. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Channing Tatum la ut nakenbilde av kona mens hun sov