Forlot scenen i gråt etter sjokk-exit

- Jeg hadde en følelse av at det ville bli meg, sier en tårevåt Bianca.

<strong>GRÅTKVALT:</strong> 16 år gamle Bianca Skoglie Lal røk ut i andre delfinale i «Idol» fredag. Hun hulket over den overraskende exiten, men sa til programlederne Guri Solberg og Ivar «Ravi» Johansen at hun hadde på følelsen at hun kom til å bli sendt hjem. Foto: Stella Pictures
GRÅTKVALT: 16 år gamle Bianca Skoglie Lal røk ut i andre delfinale i «Idol» fredag. Hun hulket over den overraskende exiten, men sa til programlederne Guri Solberg og Ivar «Ravi» Johansen at hun hadde på følelsen at hun kom til å bli sendt hjem. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken. 

SEHER.NO: Fredag kveld var det nostalgi og barndomsminner som stod i fokus i annen delfinale i høstens utgave av «Idol» på TV2.

De ni finalistene fremførte favorittlåter fra barndommen og flere av dem imponerte dommerne stort. Til slutt var det imidlertid Bianca Skoglie Lal som overraskende røk ut av sangkonkurransen.

16-åringen brøt umiddelbart ut i gråt, og hun forlot scenen i flere minutter før Seher.no og annen presse fikk snakke med henne. Da var hun fortsatt tårevåt og ute av seg.

- Jeg hadde på følelsen at det ville bli meg i dag. Jeg kunne ikke helt se for meg hvem andre det skulle bli, sier en gråtkvalt Bianca til Seher.no etter utstemmingen.

- Jeg har det ikke bra, det er jo ikke noe morsomt, for jeg ville veldig gjerne fortsette på dette eventyret her. Men i dag tok det slutt. Det er godt å ha familien her nå, forteller hun videre.

Den sjarmerende jenta var blant dommernes favoritter, og det faktum at hun røk ut var derfor uventet. Selv sier den søte 16-åringen at gode tilbakemeldinger ikke alltid er nok.

- Jeg tenker at dommerne har kanskje ikke så mye å si fordi det er publikum som bestemmer. De ville kanskje ikke ha meg ut, men ha de andre videre, sier Bianca til Seher.no.

Samtlige dommere skrøt nemlig uhemmet av Fredrikstad-jenta under fredagens delfinale, men det var altså ikke nok.

- Jeg føler du har hørt på meg, med dette låtvalget blir det fantastisk bra. Bianca, jeg heier på deg, sa dommer Marion Ravn etter 16-åringens opptreden.

- Å være 16 år i dette sirkuset her er ikke så lett. Du trenger ikke være noe annet enn Bianca 16 år for du har mer enn nok særpreg og stil. Du trenger ikke ta på deg en sexy popdame-klisjé, for du er mer enn nok, stemte Bertine Zetlitz i.

Mens ingen av dommerne trodde at Bianca kom til å ryke ut, mente både Gunnar Greve Pettersen og Hans Erik Dyvik Husby at Marlen Tjøsvoll (19) trolig ville bli stemt hjem.


- Du prøver litt for hardt, dessverre, sa «Greven» om 19-åringens opptreden. Marlen fikk derimot, kanskje noe uventet, bli med videre i konkurransen.

Dette sang deltakerne under fredagens «Idol»-sending:

Kirsti Sørlie Hansen (25) fra Rælingen: «How Do I Live» (LeAnn Rimes)

Isak Knutsen Heim (16) fra Trondheim: «Stairway To Heaven» (Led Zeppelin)

Bianca Skoglie Lal (16) fra Fredrikstad: «Walking In Memphis» (Marc Cohn)

Maria Mohn (28) fra Fredrikstad: «Take On Me» (a-ha)

Henrik Mortensen (17) fra Mosjøen: «Dancing On My Own» (Robyn)

Jenny Langlo (18) fra Stordal: «Hey Ya» (Outkast)

Vegard Leite (19) fra Værlandet: «Dreamer» (Ozzy Osbourne)

Marlen Tjøsvoll (19) fra Karmøy: «Stop» (Sam Brown)

Fredrik Bergersen Klemp (20) fra Skedsmokorset: «Don’t Think Twice, It’s All Right» (Bob Dylan)

 
Neste spennende delfinale i «Idol» sendes på TV2 fredag 4. november klokken 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er helt uvirkelig   
Se videointervju med Bianca her.


[obj:media:10289]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer