«Forræder» sesong tre:

Forlot salen:
- Vondt å se på

Det gikk ikke helt etter planen for én av deltakerne under førpremieren.

NY GJENG: Én av deltakerne fikk kjenne litt ekstra på ubehag i forbindelse med førpremieren av «Forræder» Foto: Espen Solli
NY GJENG: Én av deltakerne fikk kjenne litt ekstra på ubehag i forbindelse med førpremieren av «Forræder» Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

Kommende fredag er det duket for premiere på TV-suksessen «Forræder». Den tredje sesongen består av hele 22 deltakere som skal kjempe seg gjennom et intenst, psykologisk spill.

Tirsdag ble pressen invitert til førpremiere på Vika kino, og i den forbindelse tok Dagbladet en prat med TikTok-stjerna David Mokel (20), som er årets yngste deltaker.

Det psykologiske spillet starter allerede i første episode av «Forræder», som fører til at en av deltakerne tar til tårene. Reporter: Kine Falch. Video: Jenny Emilie Aas / TV 2 Play Vis mer

Mokel har tidligere vært å se på TV-skjermen som skuespiller i NRK Super-programmet «Klassen», hvor han spilte rollen som Alex. Reality hadde han derimot aldri prøvd seg på, før nå.

På spørsmål om hva som overrasket han mest med å se sesongens første episode av «Forræder», svarer han:

- Det overrasket meg hvor vondt det var å se på. Jeg fikk sett litt av episoden, det ble fem minutter, så måtte jeg ut igjen. Jeg bare klarte ikke å sitte å se på i salen, så gikk jeg ut.

- Det var vanskelig å se på.

DELTAKER: David Mokel ble selv overrasket over hvor ubehagelig det var å se seg selv på skjermen. Foto: Espen Solli
DELTAKER: David Mokel ble selv overrasket over hvor ubehagelig det var å se seg selv på skjermen. Foto: Espen Solli Vis mer

- Hva var det som gjorde det så vanskelig?

- Det er meg for sånn seks måneder siden, jeg er ung og vokser og forandrer meg som person. Jeg vet ikke, det var bare veldig rart.

- Jeg hadde vondt av å se på. Av det jeg så hadde jeg ikke snakket eller sagt et eneste ord, men så kom vi til et klipp i episoden hvor jeg husket at jeg var i ferd med å snakke, men da tok jeg på meg AirPods, følger han opp.

NEKTET: Én av høstens «Forræder»-deltakere fikk en fysisk reaksjon på å bli utnevnt som forræder. Da ble valget enkelt. Reporter: Thale Kristensen. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

Er det én ting 20-åringen er helt sikker på, så er det at han ikke skal følge med på sesongen.

- Nei, jeg skal ikke følge med. Jeg dropper det helt.

Videre forteller Mokel at han heller foretrekker at andre holder ham oppdatert på hva som skjer.

- Jeg har jo venner som kan se på og oppdatere meg. Det er bare morsomt. Så får jeg jo med meg hvis jeg gjør noe dumt eller morsomt, man ser det jo enten på TikTok eller på meldinger, sier han og legger til:

- Jeg har troen på meg selv, så jeg tror det er bra. Jeg bare gidder ikke å se, kanskje jeg tar en sniktitt etter hvert. Men det er det samme med «Klassen», jeg har ikke sett på det heller, avslutter han.

LES OGSÅ: Bekrefter: - Vi er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer