GLED OVER: Her har Henry Beckwith satt seg inn i en bil med forloveden Geri Halliwell. Situasjonen skal ha vært annerledes natt til lørdag. Foto: All Over Press
GLED OVER: Her har Henry Beckwith satt seg inn i en bil med forloveden Geri Halliwell. Situasjonen skal ha vært annerledes natt til lørdag. Foto: All Over Press Vis mer

Forlot nattklubb med annen kvinne

Geri Halliwells forlovede har et forklaringsproblem...

SEHER.NO: Sist gang Geri Halliwells (37) forlovede, milliardærarvingen Henry Beckwith (31), forlot en nattklubb med en annen kvinne, ble han senere på kvelden arrestert for besittelse av kokain. Denne gangen kan han også ha et problem.

Fredag festet Beckwith på nattklubben Raffles, og da han forlot klubben ut i de sene nattetimer, var det hånd i hånd med en kvinne.

Mirror skriver at det var hans venn Helen Fenwick, men at oppførselen mellom Fenwick og Beckwith skal ha vært i overkant vennskapelig.

Etter at de satte seg inn i den ventende bilen, skal fingrene deres ha vært godt sammenkoblet, og beina krysset hverandres.

«Han skal ha boblet over med energi og glede da de forlot Chelsea-klubben, men det forandret seg kraftig like etter, da han forsto at han hadde blitt oppdaget», skriver avisen.

Beckwith skal ha tenkt raskt, og latet som om han hadde akutte magesmerter. Han dro til seg armen og gled over i den andre enden av bilen.

Den tidligere «Spice Girls»-stjernen Geri Halliwell skal ikke ha vært fornøyd da Beckwith ble arrestert i januar, men ga han til slutt en ny sjanse. Hva som vil skje nå, er foreløpig uvisst, men en venn av paret tror det kommer til å ordne seg for Henrys del.

- Helen er en venn av Geri og hun blir nok ikke engstelig på grunn av disse bildene, forteller hun til Mirror.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjæresten arrestert etter kokain-raid