Beckham-familien:

- Forlot landet i hemmelighet

Ekteparet skal ha reist over dammen for å besøke sønnens kjæreste.

UT PÅ TUR: David og Victoria Beckham skal ha sett seg lei den kalde vinteren i England, og har derfor tatt turen til solfylte Florida. Foto: Alan Davidson / REX / NTB
UT PÅ TUR: David og Victoria Beckham skal ha sett seg lei den kalde vinteren i England, og har derfor tatt turen til solfylte Florida. Foto: Alan Davidson / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

David (45) og Victoria (46) Beckham er å regne som et av klodens mest populære og stødige par. I år har de holdt sammen i elleville 22 år, noe som kan sies å fortjene en gullmedalje i Hollywood- og kjendissammenheng.

Siden de giftet seg, i 1999, har paret altså vært omtalt nesten daglig i internasjonal presse, og det er dermed naturlig at det samme har skjedd med de fire barna, Brooklyn (21), Romeo (18), Crus (15) og Harper (9), som i dag høster like mye oppmerksomhet som foreldrene sine.

Da eldstesønnen Brooklyn i fjor kunne avsløre at han hadde funnet seg en ny kjæreste, var det trolig stor stas for foreldrene - som tilsynelatende har et svært tett forhold til barna.

Nå har også stjerneparet tatt steget videre med svigerdatteren, Nicola Peltz (25), som forlovet seg med Brooklyn i fjor sommer.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

På besøk hos svigers

Etter å ha testet negativt for covid-19, skal nemlig hele familien på seks ha gått ombord på et privatfly i romjulen, slik at de kunne fly over dammen og rett hjem til Peltz' luksusvilla, eid av familien. Der feiret begge familiene nyttårsaften sammen.

- Da de ankom USA ble Brooklyn gjenforent med Nicola, og de to familiene hadde koselig kvalitetstid sammen, forteller en kilde til The Sun.

Reisen skal altså ha skjedd i grevens tid, for på starten av det nye året innførte Storbritannias statsminister, Boris Johnson, nye reiserestriksjoner. Gjeldende regler sier at alle utenlandsreiser er forbudt, bortsett fra hvis det er jobbrelatert.

Det har blant annet ført til at «Posh» og «Becks» har bestemt seg for å bli i solskinnsstaten Florida i en lengre periode, der de også kan ha hjemmeundervisning med de tre yngste barna.

Ifølge The Sun har paret planlagt å bli i USA helt til slutten av januar.

USA-reisen har familien foreløpig holdt unna sosiale medier, der de i stedet har publisert gamle bilder og Instagram-historier fra hjemmet i Cotswolds.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Fotballtur

Det er imidlertid ikke bare hjemmebesøk hos svigerdatter som var grunnen for reisen, som mange kanskje anser som uviktig i disse tider. David er nemlig deleier for fotballaget Inter Miami, og regner dette som en jobbreise.

- David og Victoria har planlagt denne reisen i flere måneder. David trengte å være i Miami i januar for Inter Miami-plikter fordi det er starten på MLS-sesongen (Major League Soccer, den øverste ligaen for fotball i USA journ.anm.), og han hjelper med å rekruttere nye spillere, forteller kilden til The Sun.

Videre forteller kilden at den tidligere fotballspilleren ikke har vært der siden mars i fjor, grunnet restriksjoner, og at det derfor er en svært viktig tur. Victoria skal også jobbe med sitt eget merke, VB Beauty, som har hovedkontor i New York.

- Det er åpenbart mye hyggeligere i Miami enn i frosne, kalde Oxfordshire, legger kilden til.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Forlovet seg

Som nevnt avslørte Nicola og Brooklyn i fjor sommer at de hadde forlovet seg. Da hadde paret vært sammen i omtrent et halvt år.

Kunngjøringen delte paret på Instagram, der Beckham innrømmet at han hadde fridd til kjæresten - og at han hadde fått et ja.

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om å gifte seg med meg, og hun sa ja! Jeg er den lykkeligste mannen i verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og faren til våre barn en dag. Elsker deg, babe», skrev han.

Gratulasjonene rant inn, og det var mange som åpenbart er lykkelige på vegne av fotballsønnen. Nicola delte det samme bildet på Instagram. Der røpet hun at det er forlovedens lillesøster, Harper Beckham, som har tatt det søte bildet.

«Jeg kan nesten ikke vente med å tilbringe resten av livet mitt ved din side», skrev skuespilleren.

Beckhams kjæreste er født og oppvokst i New York, og er datter av den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Nelson Peltz (78) og modell Claudia Heffner Peltz.

LES OGSÅ: - Vil koste 47 millioner kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer