Shane Lynch:

Forlot kone og barn etter corona-isolasjon

- Du finner ut ting om et forhold, og det kan være vanskelig.

FLYTTET UT: Grunnet krangler og uenigheter med kona, Sheena White, har Shane Lynch flyttet fra familiens hjem. Foto: NTB Scanpix
FLYTTET UT: Grunnet krangler og uenigheter med kona, Sheena White, har Shane Lynch flyttet fra familiens hjem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Irske Shane Lynch (43), kjent fra boybandet Boyzone, sier i podkasten The Morning After with Paul Danan at han har flyttet ut av hjemmet han deler med kona gjennom 13 år, Sheena White, og deres felles døtre.

View this post on Instagram

Great night, Good morning @shanelynchlife

A post shared by Sheena Lynch (@officialmrslynch) on

43-åringen legger skylda på coronapandemien, og forteller blant annet at han ikke er vant til å måtte tilbringe så mye tid hjemme som han har blitt «tvunget» til i det siste.

- Jeg er som regel ute på turné, og for første gang har jeg tilbragt tre måneder i huset mitt. Plutselig er jeg hjemme mye. Du finner ut ting om et forhold, og det kan være vanskelig. Det kan være en utfordring, sier han.

- Vanskelige tider

Grunnet tiltak satt i verk for å hindre ytterligere spredning av coronaviruset, har myndigheter i en rekke land oppfordret folk til å holde seg hjemme så mye som mulig. For Lynch-familien ble det en utfordring.

TILBAKE: Det er allerede kjent at Melina og de svenske brødrene Daniel og Pierre Louis gjør comeback i årets sesong av «Ex on the beach». Nå viser det seg at flere gamle kjenninger ønsker å være med på moroa. Vis mer

Løsningen ble dermed at ekteparet skiller lag inntil videre.

- Vi har hatt vanskelige tider, og går gjennom vanskelige tider nå, i denne isolasjons-tida. Jeg er ikke i familiehjemmet mitt nå, fordi vi bare går løs på hverandre. Det var ikke en god tid eller et bra sted, forteller han.

Lynch og White giftet seg i 2007, og har døtrene Billie (11) og Marley (7) sammen. Boyband-stjerna håper tid fra hverandre kan gjøre forholdet sterkere, og utelukker ikke at han og White kan finne tilbake til hverandre.

- Men jeg vet ikke hva guds plan er. Jeg elsker henne, og jeg elsker barna mine. (...) Jeg får bare vente og se, sier boyband-stjerna om situasjonen.

Boyband-suksess

Lynch er som nevnt best kjent fra boybandet Boyzone, som hadde sin storhetstid på 90-tallet. Etter at bandet gikk hver til sitt i 2009, har de gjort comeback opptil flere ganger.

BOYZONE: Boybandet ble oppløst i 1999, men likevel gjør de gjenværende medlemmene med jevne mellomrom små comeback. Foto: NTB Scanpix
BOYZONE: Boybandet ble oppløst i 1999, men likevel gjør de gjenværende medlemmene med jevne mellomrom små comeback. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bandet besto av Shane Lynch, Ronan Keating (43), Mikey Graham (47), Keith Duffy (45) og avdøde Stephen Gately, som gikk bort i oktober 2009.

Lynch har også jobbet som skuespiller, og deltatt i opptil flere realityprogrammer, blant annet kjendisversjonen av «Love Island».

Da han giftet seg med kona i 2007, hadde han bare sju måneder tidligere trukket seg fra ovennevnte realityprogram - etter å ha innsett at White var «hans store kjærlighet».

I 2018 var Lynch å se i kjendisversjonen av Big Brother, der han kom på tredjeplass. I tillegg har han de seinere åra vært dommer i flere ulike talentkonkurranser på tv.

BRUDD: Petter og Gunhild Stordalen melder at de flytter fra hverandre etter 14 år. Intervju fra Expressen. Vis mer

LES OGSÅ: Guri Schanke selger huset etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer