Forlot kirken i protest

- Eldre menn la an på meg, og pastoren min sa jeg brukte provoserende klær.

SKAM: - Det fikk meg til å skamme meg over min egen kropp, forteller Jessica om kirkens kommentarer. Foto: AP/Scanpix
SKAM: - Det fikk meg til å skamme meg over min egen kropp, forteller Jessica om kirkens kommentarer. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at den smellvakre skuespillerinnen Jessica Alba (25) ble fortalt av religiøse ledere i kirken sin at hun var for løssluppen, bestemte hun seg for å forlate den.

"The Fantastic Four"-stjernen følte at det var hennes multi-etniske utseende som gjorde at hun aldri ble akseptert i det latinamerikanske samfunnet hun vokste opp i, og henvendte seg derfor til kirken i nærmiljøet.

LES OGSÅ: Vi vil kline med Alba!

Men etter fire år, bestemte hun seg for å trekke seg unna.

- Eldre men la an på meg, og pastoren min sa at jeg brukte provoserende klær, selv om jeg ikke gjorde det. Det fikk meg til å føle det som hvis jeg var attraktiv på noen måte, så var det feil, og det fikk meg til å skamme meg over min egen kropp og det å være kvinne, forteller Alba i et intervju med Elle.

LES OGSÅ: Jessicas toppløse sommer.

Hun forteller også at hun var uenig med kirkens fordommer mot sex før ekteskapet og homofili, og at hun savnet sterke kvinnelige rollemodeller i Bibelen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer