Russell Brand:

- Forlot fly i sinne

Hevder komikeren ble illsint inne i et fly.

RASTE: Russell Brand skal ha skapt en scene inne på et fly, der han endte opp med å forlate flyet. Foto: NTB scanpix
RASTE: Russell Brand skal ha skapt en scene inne på et fly, der han endte opp med å forlate flyet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Standupkomiker og skuespiller Russell Brand (44) er kjent for å lire av seg kontroversielle kommentarer, og fikk spesielt stor oppmerksomhet for sine uttalelser etter skilsmissen med Katy Perry (35) i 2012.

Paret var gift i bare 14 måneder, men rakk likevel å få stor oppmerksomhet i verdenspressen. Siden skilsmissen har begge to gått videre, og i 2017 giftet Brand seg med kjæresten Laura Gallacher (32), som han også har fått to barn med.

Men, til tross for både kone og barn stopper ikke det komikeren fra å lire av seg en kontrovers eller to, ei å skape oppstyr i offentligheten - slik det nå blir hevdet at han har gjort.

Skapte scene på fly

Til Page Six har nemlig en passasjer på en Quantas-flyging fra Perth til Brisbane i Australia hevdet at Russell Brand i utgangspunktet skulle tatt samme fly, men at en uhyggelig scene skal ha gjort at han istedenfor gikk av flyet i sinne.

- Han kom på flyet og var litt frekk. Han klaget over flyet og hvor nærme han måtte sitte sidekameraten. Han begynte å klage over setene og kvaliteten, da det ikke var hva han forventet, forteller medpassasjer Jordan Trevis til nettstedet.

Vis mer

Han forteller videre at 44-åringens gest ikke falt i god smak hos flyvertene.

- Han skapte litt av en scene. De (flyvertene, journ.anm.) var ikke så fornøyde med han. Han var tydelig frekk, forteller han.

Brand skal så ha tatt med seg håndbagasjen sin inn på et av flyets toaletter, før han forlot flyet i sinne før avgang.

Giftet seg i all hemmelighet

Det er liten tvil om at komikeren ikke er redd for å si hva han mener, og han tar seg mer enn gjerne friheter som ikke faller i like god smak hos alle. Likevel er han elsket av mange, deriblant kona Laura, som ga han sitt «ja» i 2017.

Ifølge The Sun sto bryllupet nær parets hjem ved Henley-on-Thames utenfor London, der selve seremonien skal ha foregått i en kirke - før en dampbåt tok gjestene videre til bryllupsfesten.

Celebriteter som Oasis-gitaristen Noel Gallagher (52), TV-personligheten Jonathan Ross (59) og skuespilleren David Baddiel (55), skal ha vært blant de oppmøtte.

GIFT: Russell Brand giftet seg med kona Laura Gallacher i 2017. Foto: NTB scanpix
GIFT: Russell Brand giftet seg med kona Laura Gallacher i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selve festen skal ha vært inspirert av India, der kelnere og bartendere skal ha vært kledd i indiske sarier.

Vel fremme ble brudeparet og gjestene tatt imot av kelnere og bartendere i indiske sarier, og resten av festen var inspirert av India.

- De ville ha et lite, personlig bryllup sammen med datteren Mabel, familie og nære venner enn et sirkus. Det var koselig, fortalte en kilde til The Sun den gang.

Ble far i all hemmelighet

Paret giftet seg året etter at de ønsket datteren Mabel (3) velkommen til verden, og et år etter vielsen kunne de kalle seg tobarnsforeldre. Brand ble nemlig pappa til lille Peggy (1) sommeren 2018 - uten at konas graviditet var kjent for mange.

- De er åpenbart helt i skyene, og Russell kommer utvilsomt til å skryte av jenta i sin neste standupopptreden. Men de ønsker ikke å komme med noen stor kunngjøring, fortalte en kilden til The Sun etter at datterens ankomst ble kjent.

BLIR FORELDRE: «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach»-profilen Synøve Rex venter barn med samboeren Sander. Video: Rød Løper Vis mer

Brand har tidligere snakket om at han elsker farsrollen, og forklarte blant annet i fjor at han synes selve fødselen var spennende å få med seg.

- Det var briljant, overraskende og flott. Jeg så hvor sykt det var. Kona mi sin fødsel var helt sinnssyk, har han uttalt.

LES OGSÅ: Dømt til 23 års fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer