<strong>SER RØDT:</strong> Realitystjernen Rob Kardashian raser mot ekskjæresten Blac Chyna, etter at hun dro fra deres felles datter til fordel for en romantisk ferie med sin nye flamme. Foto: NTB Scanpix
SER RØDT: Realitystjernen Rob Kardashian raser mot ekskjæresten Blac Chyna, etter at hun dro fra deres felles datter til fordel for en romantisk ferie med sin nye flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blac Chyna:

Forlot datteren for kjærlighetsferie

Rob Kardashian raser mot Blac Chyna nok en gang.

Publisert
Sist oppdatert

Ved juletider så det ut til at Instagram-modellen Blac Chyna (30) og realitystjernen Rob Kardashian (31) var på god vei til å løse den langvarige konflikten mellom seg. De bestemte seg nemlig da for å legge ned stridsøksene og heller fokusere på velværet til deres felles datter Dream (2).

Nå ser det derimot ut til at den bitre og brutale feiden har fått vann på mølla igjen. Og enigheten de tidligere skal ha kommet frem til, er nok en gang på tynn is.

Ifølge TMZ er nemlig Rob fly forbanna på sin tidligere samboer og kjæreste. Chyna og Rob har delt foreldreansvar for Dream, men dette kan det nå virke som om Chyna gir blaffen i.

Saken fortsetter nedenfor.

Reality-stjernen Rob Kardashian har tidligere vakt oppsikt ved å ha henge ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Vis mer Vis mer

Stakk av

Ifølge kjendisnettstedet fikk Rob seg en stor overraskelse da han søndag skulle levere Dream til Chyna. Han fikk rett og slett ikke kontakt med barnemoren.

Chyna skal nemlig ha stukket av fra foreldreansvaret til fordel for en romantisk ferie til Hawaii med sin nye flamme Kid Buu (30), skriver People.

- Hun hadde planer om å overlevere Dream til en barnevakt i Los Angeles, mens hun ferierte på Hawaii. Rob er sint fordi han mener at han i stedet burde fått muligheten til å ha Dream lenger hos seg, sier en kilde til nettstedet.

Ifølge kilden ønsker ikke Rob at datteren skal bli plassert hos en barnevakt mens Chyna er på ferie.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FORELDRE:</strong> Rob Kardashian og Blac Chyna var kjærester i et knapt år før de gikk fra hverandre. Sammen har de datteren Dream. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Rob Kardashian og Blac Chyna var kjærester i et knapt år før de gikk fra hverandre. Sammen har de datteren Dream. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er dette han er sint for. Hun er nødt til å si fra hvis hun ikke har planer om å være i Los Angeles. Rob har involvert advokaten sin, fortsetter kilden.

Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Endte i slagsmål

Sinte meldinger fra Rob er angivelig ikke det eneste tobarnsmoren har fått bryne seg på de siste dagene.

Ifølge People skal det også ha brutt ut full krangel mellom Chyna og hennes nye kjæreste, Kid, under ferien på Hawaii.

Nettstedet har fått bekreftet at både politi og sykebiler hastet til Ritz-Carlton Residences på Honolulu mandag, der Chyna og Kid bor, etter at de mottok en melding om en slåsskamp.

- En fra gruppen deres ringte 911. Sikkerhetsvakten på hotellet eskorterte politiet og sykehuspersonell til suiten deres, forteller en kilde til nettstedet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Sending Positive Vibes 2019

Et innlegg delt av Blac Chyna (@blacchyna)

Bakgrunnen for den voldsomme krangelen, som People har fått bekreftet fra hotellet de bor på, er foreløpig ukjent. Ifølge kilden skal det ha handlet om en diskusjon.

- Det var en «hun sa, han sa»-situasjon. Begge hadde anklager å komme med til politiet, men ingen ble arrestert eller tatt med til sykehuset.

Ifølge nettstedet var begge beruset.

- Like før klokken 09.00 ble det meldt om at en kvinnelig gjest som bor i Waikiki hadde blitt overfalt av en mannlig bekjent. Offeret hevdet at hun og den mistenkte hadde vært involvert i en krangel flere timer tidligere, og at krangelen deretter hadde eskalert til en fysisk konfrontasjon, sier en representant for politiet i en melding til People.

Verken Blac Chyna eller Kid Buu har kommentert hendelsen.

LES OGSÅ: Avslører den profilerte mannen hun var «besatt» av

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer