FLYTTET VEKK: - Hun er som sagt veldig opptatt av skolen, er independent og flink - så det har gått bra egentlig, sier Beatrice Prochazka om sin 18 år gamle datter, som fortsatt bor i Norge. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FLYTTET VEKK: - Hun er som sagt veldig opptatt av skolen, er independent og flink - så det har gått bra egentlig, sier Beatrice Prochazka om sin 18 år gamle datter, som fortsatt bor i Norge. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Forlot datter (6) i Norge

Beatrice Prochazka tok et kontroversielt valg da hun traff mannen.

HOLLYWOOD/OSLO (Seher.no): Norske TV-seere har i vår fått muligheten til å bli bedre kjent med Beatrice Prochazka (38), som er en av fire fruer i TV3-programmet «Norske Hollywoodfruer»..

Beatrice er en fremgangsrik kvinne som nyter både karriere- og familieliv i Hollywood. Hun er gift med den tidligere Chippendales-profilen Shawn, som har tjent sin formue på eiendom.

Sammen har paret en datter på fire år. I tillegg har Beatrice en voksen datter, Natalia (18), fra et tidligere forhold, som hun valgte å flytte fra da hun bosatte seg i den amerikanske storbyen.

- Min eldste datter kommer hit i august, hun skal først fullføre videregående skole i Norge. Men hun har vært her veldig ofte, frem og tilbake. Syv-åtte uker om sommeren, i tillegg til at hun tar turen i forbindelse med bursdager og slike ting. Det har fungert veldig bra for oss, forteller den norske Hollywoodfruen til Seher.no.

Seher.no har tidligere skrevet at Prochazka i 1997 ble kåret til Playmate of the year i den nå nedlagte norske utgaven av Playboy. Og det var i den sammenhengen at den da 26 år gamle jenta møtte amerikanske Shawn, og flyttet til USA med ham. Datteren var da seks år gammel.

- Hvordan er det å leve her i Hollywood, mens en av døtrene dine lever sitt liv i Norge, Beatrice?

- Nå har vi jo Skype, telefon og sånn da, så vi ringes hver dag. Og vi ser hverandre jo ganske ofte. Hun er som sagt veldig opptatt av skolen, er independent og flink - så det har gått bra egentlig. Men selvfølgelig, jeg savner henne veldig mye. Det er litt tomt til tider, men vi har klart oss bra og får bare gjøre det beste ut av det, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er det dyreste hun eier