FANT TONEN: Amy ble svært forelsket i den fire år yngre og rusfrie skuespilleren Josh på ferietur. Nå har han reist fra henne. Foto: All Over Press
FANT TONEN: Amy ble svært forelsket i den fire år yngre og rusfrie skuespilleren Josh på ferietur. Nå har han reist fra henne. Foto: All Over PressVis mer

Forlatt av sin nye flamme

Amy Winehouse er fullstendig knust etter at Josh reiste hjem...

SEHER.NO: Amy Winehouses far Mitch er på vei til Karibien for å stå ved sin datters side etter at hennes sommerflørt Josh Bowman har reist fra henne.

Unggutten Josh (21) møtte Amy på ferie på øya St Lucia, og de fant tonen og tilbragte romantiske dager sammen i sommervarmen.

Søndag reiste Josh hjem sammen med sin mor og bestemor, og han kysset Amy før han satte seg inn i minibussen.

- Amy var svært opprørt, forteller en av de andre gjestene til The Sun.

- Hun var oppløst i tårer og sa om og om igjen til Josh at hun elsket ham og at hun ønsket å se ham igjen snart, sa tilskueren videre.

Josh skal tidligere benektet at han og Amy er kjærester. Men Amy er i allefall svært begeistret over den plettfrie unge skuespilleren.

- Josh er kjekk og rusfri, og det er det jeg elsker ved ham. Når jeg er sammen med Josh trenger jeg ikke narkotika for å ha det bra, fordi han får meg til å føle meg så fantastisk. Jeg har endelig kommet meg ut av helvetet. Jeg er forelsket igjen, se jeg gløder, har hun sagt til en annen britisk tabloidavis News of the World.

- Vi har nettopp hatt sex, kan dere ikke se det? fortalte hun videre til avisen.

Sin fengslede ektemann Blake Fielder-Civil har hun ikke mye til overs for, i følge News of the World-

- Blake var dritdårlig i senga. Når jeg lå med ham, følte jeg meg død. Jeg vet ikke hva som skjer. Akkurat nå har jeg glemt at jeg er gift.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nå vil Amy fjerne Blake-tattisen på brystet