SLUTTER: Audrina Patridge får nå sin egen spin-off serie til "The Hills".  Foto: All Over Press
SLUTTER: Audrina Patridge får nå sin egen spin-off serie til "The Hills". Foto: All Over PressVis mer

Forlater "The Hills" én etter én

Audrina Patridge får sin egen realityserie!

SEHER.NO: For kort tid siden ble det kjent at "hovedrolleinnehaver" i MTVs realityserie "The Hills", Lauren Conrad (23), har takket nei til å være med på en sjette sesong av serien.

For til tross for seriens enorme suksess og popularitet, orket ikke Lauren lenger å leve et "dobbeltliv".

Nå ser det imidlertid ut til at hennes avgjørelse har påvirket de andre jentene i "The Hills". Tidligere denne uken bekreftet nemlig Audrina Patridge (23) at hun nå får sin egen spin-off serie og dermed slutter i "The Hills", skriver Perez Hilton.

Patridges nye serie skal lages av produksjonsselskapet til "Survivor"-skaper Mark Burnett, og vil følge 23-åringens personlige og profesjonelle liv ala "The Hills".

- Vi er strålende fornøyd med å få muligheten til å jobbe med Audrina. Hun har allerede vist at hun har stjerne-kvalitet, og vi gleder oss til å vise hennes mange fans verden rundt den neste fasen i hennes liv og karriere, sier Burnett.

Foreløpig har ingen tv-kanaler kommet med et bud på serien, men det ventes at MTV vil melde sin interesse ganske snart.

Tidligere har også "The Hills"-stjerne Whitney Port (23) fått sin egen spin-off - "The City". Dermed ser det ut til at kun én av den opprinnelige rollebesetningen - Heidi Montag (22), står igjen til en sjette sesong.

MTV har tidligere uttalt at de skal lage en sjette sesong, men nå ser det skummelt ut for produksjonsteamet.

- Vi kan ikke bekrefte en sjette sesong på dette tidspunkt. Men "The Hills" vil fortsette så lenge det er historier å fortelle, og foreløpig ser vi ikke noen slutt på det, sier en talsperson for MTV.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Beklager puppeglipp på stranden

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.