SUKSESS: Den britiske tv-serien har vært en stor suksess og Mark har vært med siden 1992. Foto: NRK
SUKSESS: Den britiske tv-serien har vært en stor suksess og Mark har vært med siden 1992. Foto: NRKVis mer

Forlater suksess-serie

Etter 15 år forlater nå Mark Jordan suksess-serien "Med hjartet på rette staden".

SEHER.NO: Etter 15 år som politikonstabelen Phil Bellamy i "Med hjartet på rette staden" har skuespiller Mark Jordan (42) bestemt seg for å slutte i serien, skriver The People.


I et intervju med det britiske magasinet innrømmer tv-stjernen at han har vurdert å forlate serien i en del år nå, men selv om han slutter i serien skal han ikke slutte med tv.


- Nei, jeg blir i bransjen. Etter 20 år som skuespiller tror jeg at jeg er litt for dum til å gjøre noe annet nå. Jeg er heldig jeg har kommet så langt. Jeg har trivdes svært godt i jobben, men i fjor merket jeg at jeg var litt utilfreds, og da skjønte jeg at dette mest sannsynligvis ville bli mitt siste år, sier stjernen.


Jordan gleder seg nå til å kunne tilbringe mer tid med familien.


- Nå kan jeg endelig gå ut og være et ordentlig menneske igjen. Jeg har brukt mye tid borte fra familien min og det er godt å kunne komme hjem på et mer permanent basis. Det er veldig deilig og jeg føler meg plutselig veldig fri, sier han.


Mark dukket for første gang opp i serien 10. april 1992, og er en av tre fra den opprinnelige rollelisten som fortsatt er med.


- Jeg vil alltid være utrolig takknemlig til programmet. Det var den best mulige starten både for meg selv, mine barn og mitt ekteskap. Men jeg visste at dette var det rette tidspunktet å si farvel på, selv om jeg til tider har vært i tvil, sier han.


Skuespilleren har nå planer om å jobbe videre som regissør, og skal snart produsere en kortfilm.


- Det er noe jeg alltid har hatt lyst til, sier han.


"Med hjartet på rette staden" vises på NRK1 lørdager kl. 21.25.


LES OGSÅ: - Cosbys pike kastet klærne