Forlater sin nyfødte datter for «Farmen kjendis»

- Det er en utfordring, sier reality-aktuelle Aune Sand.

I våres fikk Aune Sand og Marianne Aulie sitt andre barn sammen. Nå skal Aune reise fra barna og inn på tv-gården i «Farmen kjendis». «God kveld Norge» var med da kunstneren gjorde seg klar til avreise. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Lørdag morgen ble deltakerne i den neste seongen av TV 2-suksessen «Farmen kjendis» sluppet.

Deltakelsen i programmet innebærer at kjendisene må leve isolert på en gård i opptil seks uker mens de kjemper om seieren i konkurransen.

Blant de nye deltakerne er kunstner Aune Sand (51), og han legger ikke skjul på at reality-oppholdet kommer til å bli litt ekstra krevende for ham.

Det har nemlig gått knappe to måneder siden han og Marianne Aulie (45) fikk sin andre datter sammen, og denne uken ble han sendt inn på «Farmen»-gården sammen med de andre deltakerne.

Vanskelig å reise fra datteren

«God kveld Norge» var med da den frittalende kunstneren gjorde sine siste forberedelser før avreise, sammen med moren Kari og stesønnen Andrey (28). Der kom han inn på hvordan det blir å være borte fra sitt nyfødte barn i lengre tid.

- Det blir selvfølgelig en utfording. Hun har jo akkurat kommet, sier Aune om yngstedatteren, kalt Lillegull (2 mnd.), som ble født i New York i starten av mars.

51-åringen har også datteren Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis (5), kalt «Lillemor», med Marianne Aulie. Og den «Farmen»-klare småbarnsfaren sier at det er lettere å reise når han vet hvor gode hender barna er i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer