AFFÆRE: Ronnie Woods affære med 20 år gamle Ekaterina Ivanova (t.h.) skal ha fått kona Jo til å kreve skilsmisse på flekken. Foto: Faksimile The Sun
AFFÆRE: Ronnie Woods affære med 20 år gamle Ekaterina Ivanova (t.h.) skal ha fått kona Jo til å kreve skilsmisse på flekken. Foto: Faksimile The SunVis mer

Forlater mannen etter utroskap

Ekteskapet til Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood er over.

SEHER.NO: Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood (61) går mørke dager i møte etter at det ble kjent at han har en affære med den langt yngre, russiske barpiken Ekaterina "Katia" Ivanova (20).

Ifølge The Sun har Woods kone gjennom 23 år, Jo Wood (53), nå bestemt seg for å ende deres ekteskap som følge av utroskapen.

- Det har gått opp for henne at han har hatt en affære og hun føler seg veldig bedratt. De hadde et utrolig sterkt ekteskap. Nå har han kastet alt det bort med sin idiotiske oppførsel, sier en kilde nær paret.

Elskere
Til tross for at Wood - som også er en lidenskapelig kunstner - har hatt med seg ungjenta på turer til Irland, hvor han flere ganger har fått henne til å stå modell, har han hevdet overfor kona Jo (53) og deres fire voksne barn at de ikke er elskere.

Nylig avslørte Katia selv at det var en løgn. Til sin eks-kjæreste Chris Kiely (26) - som hun fortsatt snakker mye med, har hun fortalt at hun og Wood ofte har sex.

- Jeg spøkte med henne om han fortsatt var i stand til det nå for tiden. Hun svarte "han er 61, med all den treningen, så er han veldig god", avslører Kiely overfor The Sunday Mirror.

Vil dra på rehab

Wood, som lenge har slitt med alkoholisme, skal ifølge kilder være ventet hjem fra Irland til London mandag, etter å ha tilbragt ti dager på fylla med Ekatarina i Co Kildare.

Rolling Stones-stjernen og firebarnsfaren skal ha lovet å sjekke seg inn på et rehabiliteringssenter med en gang han lander, men venner og familie bønnfaller han nå om å ta en prat med sin kone først.

- Jo har vært gjennom et helvete. Hun trodde han bare drakk med jenta, og at hun hang rundt han for å få gratis drinker. Nå som sannheten har kommet frem har det knekt Jo, sier en kilde.

Det var The Sun som avslørte at den russiske barpiken sjekket opp Wood på en eskorteklubb i London for litt siden, og at hun siden den gang har stått som modell for Wood, mens han malte og drakk.

Wood og hans kone Jo, som han giftet seg med i 1985, har vært kjent for å ha et av de sterkeste ekteskapene i underholdningsbransjen, men det var før 20 år gamle Ekatarina kom inn i bildet.

Ungjentas mor, som også bor i London, hevder imidlertid at datterens forhold til Wood ikke er så intimt som Ekatarina og hennes venner skal ha det til.

- Hun poserer for han - intet mer. Og hun er ikke 18, hun er 20 år, sier moren.

LES OGSÅ: - Han er veldig god i senga