Ryan Gosling og Eva Mendes:

- Forlater Hollywood

Hollywoods kanskje mest private par vil angivelig oppdra barna utenfor filmbyen.

PRIVAT: Det er få par i Hollywood som holder familielivet så skjermet som Eva Mendes og Ryan Gosling. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB
PRIVAT: Det er få par i Hollywood som holder familielivet så skjermet som Eva Mendes og Ryan Gosling. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved slutten av 2021 begynte det å gå rykter om at stjerneparet Ryan Gosling (41) og Eva Mendes (47) er i ferd med å pakke sakene i Los Angeles, og flytte nordover i landet.

Kjendisnettstedet JustJared skrev blant annet i desember at paret har solgt de to husene de eier i Los Angeles. Verken Gosling eller Mendes har kommentert nyheten, men de pleier heller ikke å brette ut privatlivet i for stor grad.

Nå hevder imidlertid en kilde overfor Us Weekly at det hele skal dreie seg om barnas fremtid, og de to foreldrenes ønsker om videre oppdragelse.

Et «normalt» liv

Skuespillerparet har to døtre sammen, Amanda Lee (5) og Ermeralda amanda (7). Både Gosling og Mendes har holdt familielivet tett til brystet, og har i kjent stil forsøkt å skjerme døtrene så mye de kan fra rampelyset de selv lever i.

Det er likevel ikke å legge skjul på at både Gosling og Mendes har store karrierer i Hollywood, og derfor har det nok vært et naturlig sted å slå røtter.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

Nå kan det imidlertid se ut til at familien på fire setter kursen ut av millionbyen.

- De føler at de (døtrene, journ.anm.) vil kunne relatere seg bedre til hverandre utenfor Hollywood. Enten i Canada eller et lite stykke unna Los Angeles, som i Santa Barbara eller oppover kysten, har en kilde fortalt til Us Weekly.

Det hevdes videre at det mest ideelle for skuespillerparet ville vært å kunne oppdra barna på et sted som nord i staten New York. Det var nemlig der Gosling og Mendes forelsket seg, da de spilte inn filmen «Place Beyond the Pines».

- Det er et slikt område de ville elsket å komme tilbake til for å oppdra barna, hevder kilden.

Svært private

Når man sier at Ryan Gosling og Eva Mendes verner om privatlivet, er det av gode grunner. Paret har nesten aldri blitt fotografert sammen, og når de først blir det skaper det internasjonale overskrifter.

Mendes har tidligere sagt at hun ikke ønsker å dele privatlivet sitt med omverdenen. I 2020, da en fan spurte på Instagram om hvorfor hun er så privat av seg, kunne hun røpe hvorfor:

«Jeg har alltid hatt en klar grense når det gjelder mannen og barna mine. Jeg skal selvsagt snakke om dem, men med grenser, og jeg kommer ikke til å legge ut bilder fra hverdagen vår», svarte hun blant annet.

«BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tiden har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

Tøft under pandemien

Til tross for at paret deler lite, skjer det innimellom at fansen får et lite innblikk i hverdagen. Det skjedde blant annet i høst, da Gosling ble intervjuet av magasinet GQ.

Der delte han åpent om hvordan det ikke bare har vært enkelt med to små barn under pandemien, og at han måtte være kreativ for å klare å underholde døtrene.

- Barna våre er unge, så det har vært tøft for dem å være skilt fra andre barn og ikke få møte familie og sånt, fortalte han til magasinet.

Videre forklarte han hvordan han og Mendes blant annet måtte grave frem skuespillerferdighetene sine.

- Jeg tror at Eva og jeg gjorde mer skuespill i karantene enn vi har gjort i våre karrierer, spøker «La La Land»-skuespilleren.

LES OGSÅ: Avslører flere detaljer om bildet til kongefamilien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer