Forlater Hollywood

Dennis Quaid tar avskjed med filmbyen.

FLYTTER: Dennis og kona vil nærmere familie og venner. Foto: All Over Press
FLYTTER: Dennis og kona vil nærmere familie og venner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Dennis Quaid (54) tar med seg kona, Kimberly og tvillingene Thomas Boone og Zoe Grace (7 mnd) og flytter til hjembyen sin Houston i Texas, USA, skriver People.com.

- Vi har et virkelig fint stykke land der, i tillegg til 30 eller 40 venner og familiemedlemmer innen kort rekkevidde, forteller han ifølge nettstedet.

Å flytte fra Los Angeles vil også gi den lille familien en ny frisk start etter det tragiske fjoråret hvor de holdt på å miste begge barna.

Det var i november i fjor at tvillingene fikk en utilsiktet dose av det blodfortynnende medikamentet Heparin. Barna fikk ved et uhell hele 10.000 doser i stedet for 10 som de egentlig skulle hatt, og svevde mellom liv og død.

- De gikk gjennom en medisinsk katastrofe. Heldigvis endte det bra. I dag badet de faktisk i bassenget for første gang og de elsket det, sier Quaid.

LES OGSÅ: - Blod sprutet rundt i rommet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer