- DUMPER HANNAH: Miley og Billy Ray Cyrus er angivelig på vei ut av "Hannah Montana". Nå vil de begge satse på artistkarrierene. Foto: AP
- DUMPER HANNAH: Miley og Billy Ray Cyrus er angivelig på vei ut av "Hannah Montana". Nå vil de begge satse på artistkarrierene. Foto: AP Vis mer

- Forlater "Hannah Montana"

Miley og Billy Ray Cyrus takker for seg. En tjener nemlig mer på sang...

Publisert
SEHER.NO: Tenåringsidolet Miley Cyrus (15) har i løpet av det siste året gjort det ganske klart at hun er i ferd med å bli en ung frøken.

Nå melder TMZ.com at Miley og Billy Ray Cyrus (47), som begge har hovedrollene i Disney-serien "Hannah Montana", er desperate etter å komme seg bort fra serien.

Kilder forteller nettstedet at Miley har skrytt over at hun kommer til å bli sagt opp, og at hun har gjort det klart at hun vil fokusere mer på sang og mindre på serien.

Billy Ray, som du kanskje husker for slageren "Achy Breaky Heart", skal ha gjort det klinkende klart at en tjener mer penger på en artistkarriere enn som skuespiller i en Disney-serie.

Nå skal duoen ha begynt å dukke sent opp på innspillingsdager, slik at produksjonscrewet og kollegene deres må vente.

Dette har naturligvis ført til at tv-seriens skuespillere er i harnisk, og at de nå ønsker at de to skal forlate serien. 

Kildene forteller videre at Cyrus-duoen går med på å spille inn tolv episoder til av "Hannah Montana", så er det over og ut.

Disney insisterer derimot på at Miley og Billy Ray må spille inn hele 30 episoder før de kan takke for seg.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Langer ut mot Disney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer