Maria Stavang:

Forklarer endelig dette

- Hårgelé og fliseklemmer har vært min venn.

DRASTISK FORANDRING: Tidligere i sommer bestemte Maria Stavang seg for å ty til en forandring. Foto: Skjermdump fra Instagram
DRASTISK FORANDRING: Tidligere i sommer bestemte Maria Stavang seg for å ty til en forandring. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Torsdag forrige uke var det endelig duket for premiere på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Blant de ti deltakerne finner vi komiker og influenser Maria Stavang (28).

Hun har hittil overrasket på TV-skjermen, og har allerede fått bryne seg på en svært krevende fjelltur med laget sitt. Og en følelsesfylt sesong med mye tårer, det kan hun skrive under på at det blir.

- Jeg vet at de har tatt med hver eneste tåre de får til. Og det hjalp jo ikke å ta på seg de raske brillene da tårene kom. Sånn stille grining, det er det verste jeg vet, sa hun til Se og Hør under premieren.

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Aldri før har det skjedd at en deltaker må forlate konkurransen så tidlig. Video: Discovery +. Reporter: Jonas Hammer Vis mer

Men ikke veldig lenge etter at Stavang hadde kommet hjem fra innspilling, tok hun fatt på det hun beskriver som en «sommeraktivitet».

Hun bestemte seg nemlig for å skaffe seg en ny sveis - og endte opp med en svært kort lugg som resultat.

- Jeg skulle på Roskilde og ville ha en litt gøy lugg. Også tenkte jeg at den kom til å vokse ut igjen om to-tre uker, men man tenker jo aldri at man kan fjerne blindtarmen selv, så nei, gå til frisøren.

- Det er en hockey, ikke en lugg. Nå har det gått tre måneder, men det ser ikke ut som at den har vokst ut så mye. I det siste har hårgelé og fliseklemmer vært min venn, fortsatte hun.

Til tross for at Stavang fikk seg en litt kortere lugg enn planlagt, gikk festivalen over all forventning, mye takket være «71 grader nord»-opplevelsen.

GIFT: 71 grader nord-profilen dukket opp på premierefest sammen med kona. Reporter: Jonas Hammer. Video/klipp: Celina Morken Vis mer

- Jeg har ikke hatt selvinnsikt og tenkte at jeg var 22, så da dro jeg på Roskilde og var der i en uke. Jeg kjøpte billetter alene, men så kom noen kompiser og hengte seg på. Så vi ble en liten gjeng på sånn fire-fem stykker, noe som var veldig gøy. Det var rett opp min gate, sa hun.

Komikeren sørget for at alt ustyret var i orden til turen, og det hun fikk under deltakelsen, ble godt tatt i bruk.

- «71» var på en måte en oppvarming til Roskilde, og endelig fikk jeg sove i telt igjen. Alle var jo sånn: «Å, faen, hvordan blir det å sove i telt?», og da svarte jeg: «Nei, det skal jeg si deg: Det blir fantastisk».

TILBAKE: «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er tilbake med en ny sesong. Video: Rød Løper/TVNorge Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter ny kjæreste etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer