Gunilla Persson:

Forklarer dette

En fremmed «kavaler» har dukket opp på TV-personlighetens bilder.

HOLDER TETT: Gunilla Person holder vanligvis tett om sine private relasjoner. Foto: Shutterstock/Dave Allocca/Starpix/REX/NTB
HOLDER TETT: Gunilla Person holder vanligvis tett om sine private relasjoner. Foto: Shutterstock/Dave Allocca/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen Gunilla Persson (63) har underholdt både svenske og norske TV-seere gjennom sin karriere, og var blant annet å se på Gjedtjernet gård under «Farmen kjendis» i 2020.

Oppholdet på gården ble imidlertid kortvarig da hun måtte trekke seg etter kun to dager for å reise hjem til sin syke mor.

På kjærlighetsfronten så det imidlertid ut til at det sto bra til da Persson i desember kunne dele at hun hadde funnet en «kavaler».

Hemmelig kavaler

Det hele skrev hun i et innlegg på Instagram, under en bildekarusell som besto av små glimt fra julefeiringen til TV-personligheten.

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer

«Juletreet, den årlige, høye og majestetiske som jeg fikk i gave av en kavaler er nesten ferdigpyntet og den ble vel vakker», skriver den svenske TV-stjerna under innlegget.

Denne kavaleren var verken navngitt eller avbildet, men i senere innlegg har det dukket opp flere små glimt.

Trykk på pilen til høyre for å se alle bildene i bildekarusellen.

I et innlegg hvor hun deler bilder fra nyttårsaften, er hun på flere bilder avbildet med en mann - og på et ene bildet sitter hun på fanget hans. Det får flere i kommentarfeltet til å spekulere på om den avbildede er hennes kavaler.

«Hvem er den kjekke mannen som du sitter på fanget til? Ny kjærlighet?» skriver en, mens en annen skriver:

«Så koselig selskap. Stilig mann du har på festen. Dere er fine alle sammen.»

Røper relasjon

Persson er ikke ukjent for å skape overskrifter, men når det kommer til kjærlighetslivet og relasjoner holder hun stort sett alltid kortene tett til brystet.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

Overfor det svenske nettstedet Hänt avklarer hun imidlertid relasjonen til denne mannen.

- Det er en god venn, skriver hun i en melding til nettstedet.

Helt siden den første sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» har 63-åringen hatt et ønske om å finne den rette. Tidligere har hun også åpnet mer om sine forhåpninger overfor Hänt.

- Målet mitt er å være gift innen to år. Senest to år. Er det rett så kan man jo være gift innen seks måneder eller til og med en måned, sa hun lattermildt overfor nettstedet.

KLIPPET BORT: Ole Christoffer Ertvaag ble klippet vekk fra Stians Blipp lureprogram «Spice of Life». Video: Prime Video / Rød Løper. Vis mer

Her la hun ikke skjul på at fysisk attraksjon kan spille en stor rolle i en potensiell romanse.

- Kjærlighet kan jo vokse fram, men det hjelper veldig mye dersom fysisk attraksjon finnes der fra begynnelsen. For da kan man bli stormforelsket, og jeg vil bli stormforelsket, sa hun videre.

LES OGSÅ: Skal saksøke Kanye West

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer