Aurora Gude:

Forklarer dette: - Leit

Flere seere har bitt seg merke i TV-profilens hud inne på «Farmen kjendis».

UTFORDRER: Aurora Gude var en av to utfordrere i årets «Farmen kjendis». Foto: TV 2
UTFORDRER: Aurora Gude var en av to utfordrere i årets «Farmen kjendis». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen kjendis» er godt i gang, og flere deltakerne har allerede rukket å ryke ut - og komme inn på gården. TV-profil Aurora Gude (30) kom inn sammen med Jan Tore Kjær (54), og ga uttrykk for at hun virkelig ønsket å få en fast plass blant deltakerne inne på gården.

Gudes opphold ble derimot av det kortere slaget, da hun ikke fikk nok stemmer av meddeltakerne og ble slått av Kjær i en kunnskapskonkurranse.

30-åringen rakk likevel å få oppmerksomhet, og det er spesielt én ting TV-seerne har bitt seg merke i.

DANS: Aurora Gude møtte Ørnulf Høyer for første gang på «Farmen kjendis» og ble møtt med en liten dans. Vide: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

Skadet seg

Mens Gude og Kjær kjempet om en plass på gården, la flere seere merke til at Gude hadde det som kunne likne et sår på kinnet.

Flere har henvendt seg til Gude personlig og lurt på hva dette dreier seg om. Mandag kveld så hun seg nødt til å svare på det «alle» lurer på, i form av en historie på Instagram.

Foto: Skjermbilde fra Instagram/auroragude
Foto: Skjermbilde fra Instagram/auroragude Vis mer

«En del som har lurt på huden min under Farmen/Torpet», åpnet Gude Instagram-storyen med.

TV-profilen forklarte videre at hun et par måneder før «Farmen kjendis» hadde falt på isen og fikk et «sykt» sår. Huden hennes skal helt frem til nå ha vært ujevn og vist tegn på rødhet.

«Synes folk skal skjerpe seg. Mange mennesker som har komplekser med ting som dette, og det er så stygt å gå løs på utseendet til folk», skrev hun videre.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

FLASKEN SPINNER: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. Det er tid for runde to! Vis mer

Lei av kritikken

Overfor Se og Hør forklarer Gude at hun har fått en del kommentarer i forbindelse med deltakelsen i henholdsvis «Farmen kjendis» og «Torpet».

- Noen er mindre hyggelige enn andre. Jeg synes det er leit at folk skal kritisere og henge seg opp i ting som angår utseende. «Farmen» og «Torpet» er virkelig ufiltrerte programmer, og denne typen ting er jo noe ingen kan noe for.

TV-profilen legger til at hun har en veldig god hudpleie til vanlig, som av naturlige grunner ikke var tilgjengelig under gårdsoppholdet.

- Jeg kan i perioder slite med rødhet og urenheter, og spesielt der dette såret hadde vært. Det eneste vi fikk var en svær fet solkrem, som gjorde huden min ekstra provosert, og som både gjorde at det røde partiet etter såret ikke fikk riktig pleie og den førte også til en del urenheter, forklarer hun.

«NØDT ELLER SANNHET»: Vi har snakket med Isa Belle, som spiller «Olga», om hvordan hun opplevde kysset med Jonas Hammer. Video: Dagbladet og Se og Hør. Reporter: Celina Morken Vis mer

Gude trekker også frem kostholdet, som hun mener kan ha noe å si for hvordan huden var inne på «Farmen kjendis».

- Heldigvis er såret mye mindre fremtredende den dag i dag, og huden min er også i god stand.

LES OGSÅ: Avslører detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer