Raylee og MGP-finalen 2021

Forklarer det spesielle navnet

MGP-aktuelle Raylee Charlotte Kristiansen åpner seg om privatlivet - og navnebytter.

MGP-KLAR: Lørdag deltar Raylee Charlotte Kristiansen i årets finale av Melodi Grand Prix. Foto: Espen Solli / Se og Hør
MGP-KLAR: Lørdag deltar Raylee Charlotte Kristiansen i årets finale av Melodi Grand Prix. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Raylee Charlotte Kristiansen (23) fra Tromøya utenfor Arendal har drømt om en artist-karriere helt siden hun underholdt vennene sine i barnehagen.

Nå krysser kjæresten Glenn Rune Olsen (35) fra Froland fingrene for at det er noe i ordtaket om at alle gode ting er tre, slik at hans talentfulle samboer - danser og sanger Raylee - blir den som får representere Norge i den internasjonale finalen av årets Melodi Grand Prix.

Går for gull

Raylee på sin side elsker MGP og alt som hører med i verdens største musikk-konkurranse. Hun har vært med i de norske finalene både i 2015 og i 2020 med melodiene «Louder» og «Wild».

Med årets «Hero» satser hun alt for at tredje forsøk vil føre henne helt til topps og videre til den europeiske finalen i Rotterdam i Nederland.

- Nå går jeg for gull, sier hun optimistisk.

- Jeg synger som en dronning når jeg står rett opp og ned, men det er mye morsommere å gjennomføre en opptreden hvor jeg føler at jeg sprer energi og glede. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse da jeg fikk lov til å gjennomføre dusj-scenen jeg ønsket meg. I fjor fikk jeg nemlig ikke lov til å lage et show med vann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer