«Skal vi danse»:

Forklarer det «kleine» øyeblikket

Katrine Moholt fikk ikke klem. Nå forklarer Eirik Søfteland hvorfor.

RØK UT: Forrige helg danset Eirik Søfteland sin siste dans i «Skal vi danse: all stars». Nå forteller han hvorfor Katrine Moholt ikke fikk noe klem av ham. Foto: Thomas Andersen / TV 2
RØK UT: Forrige helg danset Eirik Søfteland sin siste dans i «Skal vi danse: all stars». Nå forteller han hvorfor Katrine Moholt ikke fikk noe klem av ham. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

De seneste lørdagene har store deler av det norske folk samlet seg i sofakroken for å få med seg «Skal vi danse: all stars». Forrige helg var det Eirik Søfteland (34) som måtte forlate parketten.

Dansekonkurransen er direktesendt, hvilket betyr at en hel del kan gå galt i løpet av sending. Det fikk utslåtte Søfteland kjenne på.

Nytt av året er at programmet har fått sin egen podkast, som ledes av Helene Olafsen (32) og Anders Hoff (46). Onsdag denne uken dukket Søfteland opp for å forklare en hendelse som skjedde under programmet.

SKADET SEG: Gjennom sommeren har Tone Damli delt flere bilder av seg selv i rullestol og med krykker. Nå gir hun helseoppdatering etter skaden. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Andreas Fadum Vis mer

- Gjør vondt å se

Hoff påpeker i podkasten at flere har kommentert at Katrine Moholt (48) forsøkte å gi Søfteland en klem - uten å lykkes.

- Katrine går inn for et kyss på kinnet. Hun går «all in», og du bare ignorerer. Også er det folk som har spurt: «Er det noe ondt blod mellom Eirik og Katrine?» sier Hoff til Søfteland.

- Off nei, er du gal. Verdens beste Katrine. Jeg har sett klippet jeg også, det gjør vondt å se på, innrømmer en tydelig pinlig berørt Søfteland.

Videre forklarer 34-åringen at når man skal bevege seg dit exit-intervjuet finner sted, har deltakerne fått beskjed om å være raske. Dette for å ikke skape forsinkelser i sendeskjemaet.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

Skal gjøre det godt igjen

Søfteland sier at han på veien ble møtt av mye oppmerksomhet, klemming og high-fives. Det ble rett og slett vanskelig å manøvrere mens han kjente på tidspresset.

- Jeg registrerte ikke at hun (Moholt, journ.anm) kom, jeg tenkte: «Der er Anders og Helene. Nå må jeg bare gå». Så da ble det halvveis - jeg fikk bare tappet hun litt på siden der.

Til Se og Hør kan både Moholt og Søfteland fortelle at det er ingen sure miner dem imellom.

- Eirik er en av «Skal vi danse»s beste klemmer, og vi har kost oss så mye sammen disse ukene. Jeg savner han og Ewa, og fikk mange varme klemmer fra han før han dro til Bergen i går, sier Moholt til Se og Hør.

MINNER: Agnete Saba vil ikke si sine villeste minner fra ungdomstiden på kamera. Vis mer

Søfteland kan innrømme at selv om øyeblikket så kleint ut på TV, fikk han delt ut klemmene sine til alle som ville ha.

- Jeg har vel som alle andre ledd av hele situasjonen og det ser jo unektelig litt kleint ut. Alt skal skje så fort og vi har så dårlig tid til å komme oss på plass når det er direktesending, men jeg fikk delt ut mine verdensberømte klemmer til både Katrine og resten av gjengen både etter sending og før jeg reiste hjem, forsikrer Søfteland.

LES OGSÅ: - Kan bli litt kniving

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer