Gwyneth Paltrow:

Forklarer bakgrunnen for vagina-duftlyset

Gwyneth Paltrow forteller hvordan hun kom opp med den oppsiktsvekkende ideen.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrows vagina-duftlys ble utsolgt på rekordtid. Nå avslører hun hvordan hun kom opp med ideen om lyset. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: Gwyneth Paltrows vagina-duftlys ble utsolgt på rekordtid. Nå avslører hun hvordan hun kom opp med ideen om lyset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden skapte den frittalende skuespilleren Gwyneth Paltrow (47) overskrifter internasjonalt, etter at hun la ut lys med duft av vagina for salg i nettbutikken til livsstilbloggen Goop.

Parfymemaker Douglas Little sto bak den noe uvanlige duften til lyset, som er produsert av Heretic, og det var ingen tvil om at duftlyset slo an blant fansen. På rekordtid ble det ifølge flere utenlandske medier utsolgt, men etter planen skal det være mulig å få tak i lyset når lageret fylles igjen.

Selv om vagina-duftlyset gikk viralt, har det vært delte meninger om valg av duft. Nå forklarer imidlertid Paltrow bakgrunnen for duftvalget.

- Vokst opp med skam

I et intervju med komiker og programleder Seth Meyers (46) i talkshowet «Late Night with Seth Meyers», spøkte skuespilleren om at hun var høy da hun kom opp med ideen, før hun raskt skal ha blitt mer seriøs. Det skriver Huffington Post.

- Vi syntes det var veldig morsomt, men også litt punk-rock, sier hun.

Samtidig påpeker den 47 år gamle Oscar-vinneren at det var en viktig detalj som gjorde at hun gjennomførte og lagde duftlyset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer