Usher:

Forklarer babynavnet

Usher og kjæresten har fått sitt andre barn sammen.

FORELDRE: Usher og kjæresten har fått sitt andre barn sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORELDRE: Usher og kjæresten har fått sitt andre barn sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai kunne den verdensberømte artisten Usher (42) og kjæresten Jenn Goicoechea avsløre at de ventet sitt andre barn, bare åtte måneder etter at de fikk lille Sovereign Bo sammen.

Nå, et drøyt år etter at de fikk datteren, er de blitt foreldre igjen. Det avslører Usher på Instagram, hvor han røper at paret fikk en sønn 29. september.

Spesielt navn

Den lille gutten har de valgt å kalle Sire Castrello Raymond, et navn Jenn åpenhjertig forteller at betyr mye for dem.

«Jeg mistet nylig bestefaren min, Champ Castrello (han ble 105). Champ var den sterkeste, modigste, mest familieorienterte, morsomste og snilleste mannen jeg kjente (utenom faren til barna mine lol)», skriver hun på Instagram, og fortsetter:

«Jeg kunne ikke bedt om et bedre eksempel for hvordan en mann skal være. Han var definisjonen. Det var ikke annet enn riktig å holde navnet hans i live».

Den nyfødte gutten har altså fått navnet Castrello etter sin nå avdøde oldefar.

CRUSH: At vanlige folk crusher på kjendiser, er ikke noe nytt. Men hvilke kjendiser synes kjendisene selv er litt ekstra søte? Video: Rød Løper Vis mer

To skilsmisser

I tillegg til de to barna med Jenn, har Usher også to barn fra ekteskapet med Tameka Foster, som han var gift med i to år fra 2007.

Seks år etter bruddet med Foster giftet han seg igjen i 2015 med Grace Miguel. R&B-artisten og hans den gang nye flamme begynte å date bare kort tid etter skilsmissen, men i 2018 ble det kjent at heller ikke dette ekteskapet skulle vare.

«Etter nøye overveielse har vi bestemt oss for å ta ut separasjon», het det da i en uttalelse fra Usher og Miguel.

Til tross for to skilsmisser, har artisten overhodet ikke gitt opp håpet på evig kjærlighet med Jenn Goicoechea, som han nå altså også har fått en sønn med.

MISTET HÅRET: Mari Haugersveen, kjent fra blant annet «Tigerstaden», har mistet mye hår etter fødselen. Video: Mari Haugersveen Vis mer

LES OGSÅ: Nå begraver de stridsøksa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer