Jason Derulo:

Forklarer babynavnet

Oppkalte sønnen etter seg selv. Nå forteller han hvorfor.

BLE FORELDRE: I slutten av mai ble de to turtelduene foreldre for første gang. Foto: Skjermdump fra Instagram / jenafrumes
BLE FORELDRE: I slutten av mai ble de to turtelduene foreldre for første gang. Foto: Skjermdump fra Instagram / jenafrumes Vis mer
Publisert

I slutten av mai kunne den verdenskjente artisten Jason Derulo (31) meddele at han hadde blitt pappa for aller første gang. Den vesle sønnen fikk han sammen med kjæresten Jena Frumes (26).

Babynyheten delte Derulo på Instagram samtidig som han avslørte at sønnen har fått navnet Jason King Derulo. Nå har det snart gått to måneder siden artisten ble pappa, og i et intervju med People letter han nå på sløret om livet som småbarnsfar.

Oppkalte sønnen etter seg selv

I intervjuet forteller Derulo at han alltid har hatt en følelse av at han kom til å få en gutt. Ettersom artistens bror og søster er foreldre til jenter, håpet han på å få en gutt slik at han kunne videreføre familienavnet.

En sønn fikk han, og fordi sønnen skulle påta seg dette ansvaret, ønsket Derulo å gjøre ham til en junior ved å oppkalle ham etter seg selv.

SETT AV MILLIONER: Filmstjerna Will Smith og artist Jason Derulo delte en video på Instagram, men fansen var usikre på om den var ekte eller bare en spøk. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

- Jeg ønsket at navnet mitt skulle fortsette å være der ute, og jeg trodde også at det ville bringe meg nærmere ham, forklarer artisten om navnevalget.

Det er imidlertid ikke bare navnet til sønnen han kommer inn på i intervjuet. Han er også ærlig om utfordringene som småbarnspappa.

- Den største utfordringen er det å stå opp. Noen ganger våkner jeg med ett øye og tenker: «Jeg vet ikke hvordan hun (kjæresten, journ.anm.) klarer det». Jena har vært en superhelt i alt dette. Jeg har vært veldig, veldig, veldig heldig. Hun er virkelig helt utrolig med ham, og hun er absolutt lederen i alt dette. Jeg tar av meg hatten for henne, sier han om kjæresten.

Møttes på treningssenter

Jason Derulo og Jena Frumes møttes for første gang på et treningssenter rett før pandemien. I et intervju med Page Six har Derulo tidligere røpet detaljer om deres første møte.

- Vi har begge de samme ønskene om å trene hele tiden, og jeg hadde sett henne en gang der tidligere, og den andre gangen tenkte jeg: «Ok, jeg må gå og snakke med henne». Resten er historie, sa han om deres første møte.

TOK FØRSTE STEG: Jason Derulo har tidligere innrømmet at det var han som gikk bort til Jena Frumes da de møttes for første gang. Foto: Michele Eve Sandberg /Shutterstock / NTB
TOK FØRSTE STEG: Jason Derulo har tidligere innrømmet at det var han som gikk bort til Jena Frumes da de møttes for første gang. Foto: Michele Eve Sandberg /Shutterstock / NTB Vis mer

Siden sønnen kom til verden har Frumes og Derulo vært nøye med å ikke vise sønnens ansikt, noe førstnevnte har fått kritikk for.

I et innlegg på Instagram-story i slutten av mai forklarte hun bakgrunnen for valget om å skjerme babyen, ifølge US Weekly.

«Jeg har vært veldig privat hele denne reisen, noe som har gitt meg så mye fred. Det er MITT valg å ikke vise babyens ansikt på nett. Mange føler seg berettiget til å uttale meninger som INGEN ber om. Babyen min er vakker og sunn, men på dette tidspunktet er babyen min helt ny for denne verdenen. Jeg nekter å la den negative energien til sosiale medier rote med vår families energi», var blant det hun skrev.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

LES OGSÅ: - Ny flamme etter trekantdramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer